Oturum Aç

Odalarda Televizyon, Mini Bar Bulunur.
Klima Mevcuttur.
7/24 Sıcak Su Bulunmaktadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Fiyatlandırma

Öğretmen

  • Tek Konaklama
    ₺ 400,00

Kamu Personeli

  • Tek Konaklama
    ₺ 700,00

Sivil

  • Tek Konaklama
    ₺ 800,00

Google Yorumları

3,8
498 inceleme
  • ömer faruk kızılkaya

    Çanakkale ruhunu yaşamak ve anlamak isteyen herkesin önce Ezine Öğretmenevinde bir gece kalması lazım. Taşların üstünde kıvrılıp yatan ecdadımızla empati kurmanız kolaylaşır. Yataklar o kadar kötü. Düşünün bu satırları 05.25'te uyanmış yazıyorum. Dün gece Gemlik Ögretmenevindeydim. 150 yıllık binada 4 gece kaldım personelinin güleryüzünden konforuna kadar her şey çok güzeldi. Burası oradan pahalı olmasına rağmen konfor ve hizmet noktasında çok geride. MEB personeli 600 TL. Tamamen ticarethaneye dönüştürülen kurumun müdürünü saat 10.30'da kurumdan çıkış yaptığımız halde yerinde göremedik. Yataklar eski ve hem gıcırdıyor hem de çakır çukur. Personel çok suratsız. Yorumlarda çay fiyatlarının uygun olmasını beğenenler olmuş. Eski zaman ince belli çay bardaklarından yani en küçük boylarından kullanıyorlar. İki yudumda bitiyor. 7,50 TL. Bizi kesmedi, büyük bardakta istedik, bir su bardağını 3 bardak hesapladılar. Büyük bir çay bahçesi var. Galiba düğünlerde de kullanılıyor. İlçenin sosyal mekanı gibi. İçeride bir de kuaför var. Her ne kadar içeride belden yukarısı çıplak halde hizmet alan vatandaş gördüysem de fazla şaşırmadım. Kahvaltı hizmetini 100 TL karşılığında dışarıdan gelen vatandaşlar da alabiliyorlar. Odaların olduğu kata çıktığınızda sizi ilk başta bir kaplıca ya da hamam kokusu karşılıyor. Oda çok bakımsızdı ve sanırım ilk modellerden olan buz dolabının sesinden uyandığım oldu. Temizlik yukarıda da belirttiğim gibi çok kötüydü. Duş başlığını açtığımda her delikten farklı yöne giden ve çok cılız olan suyla duş almak zor oldu. Odalarda klima ve gardırop bulunması güzeldi. 4 kişilik oda tutmuştum, bölünmüş oda olması güzeldi. Ancak çalışmak için bir masa ve internet bağlantısı yoktu.

  • Ali Akin
    Ali Akin
    bir ay önce

    Yol üzerinde mola için öğretmenevimizi tercih ettik. Eşim ve çocuğumuzla kalacağımızı belirttik ancak bize tek kişilik yataklar olan bir oda verdiler.Odalar temiz değildi ve kullanılan havlular dahil olmak üzere hepsi çok eskiydi. Umarım en kısa zamanda daha iyi hizmet verebilmek için kendilerini yenilerler.

  • Gökhan Gürgeç
    Gökhan Gürgeç
    geçen hafta içinde

    30 Ağustos'ta bir gece kaldık. Yorumlara bakarak beklentiyi düşük tutmuştuk ama memnun kaldık. Bina eski olmasına rağmen banyo ve oda yenilenmiş. Çarşaflar temizdi. Beklediğimizden iyi bulduğumuz için 5 yıldız verdik. :)

  • Hasan özdemir
    Hasan özdemir
    bir hafta önce

    Genel olarak bakımsız, eski, yataklar sırtınıza batabilir. Çalışanlar ilgisiz, yöneticilerden kimseyi göremedim. Çanakkale merkezde kalacak yer bulamadığımız için mecburiyetten kaldık, fiyatı da böyle bir öğretmenevi için kesinlikle fazla.

  • aynur bayram
    aynur bayram
    3 hafta önce

    Odalar çok eski fiyat diğer öğretmen evlerine göre çok pahalı kahvaltıda bir tabak içinde poşetli zeytin peynir yumurta kahvaltıda suyu ücretli alıyorsun çocuklara meyve suyu vs aynı şekilde ilginç olan öğretmen evi içindeki tuvalet paralı elemanlar ilgisiz kahvaltı hazırlayan abla kafamıza tabakları vuracak gibi duruyordu

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik