Oturum Aç

Giriş saati: 14:00

Odalarda klima, Wi-Fi, TV, mini bar bulunmaktadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Google Yorumları

4,4
71 inceleme
  • İsmail Demirkutlu
    İsmail Demirkutlu
    2 hafta önce

    Beklediğimizden daha iyiydi Eşimle birlikte hafta sonu için bu otelde kaldık ve genel olarak oldukça memnun kaldık. Otele ilk girişimizden itibaren personel çok güler yüzlü ve yardımseverdi. Odamız temiz ve düzenliydi, banyo da oldukça hijyenikti. Oda oldukça konforluydu ve yatak çok rahattı, iki gece boyunca çok iyi dinlendik. Otelin konumu gerçekten harika, şehir merkezine ve sahile çok yakın. Hem yürüyerek hem toplu taşıma ile birçok yere kolayca ulaşabildik. Özellikle sessiz ve huzurlu bir ortam arayanlar için ideal bir yer, çünkü otelin bulunduğu sokak çok sakin. Televizyonun kanalları başta çalışmıyordu, sanırım sinyal problemi vardı, ama bunu resepsiyona bildirdik ve hemen gelip düzelttiler. Personelin bu kadar hızlı ve çözüm odaklı olması gerçekten hoşumuza gitti. Sonuç olarak, fiyatına göre gayet memnun kaldığımız bir oteldi. Küçük eksikliklere rağmen personelin ilgisi ve otelin konumu bizim için her şeyi telafi etti. Eğer tekrar bu bölgeye gelirsek kesinlikle yine bu oteli tercih ederiz.

  • Nurtas Brekeshev
    Nurtas Brekeshev
    2 hafta önce

    Kısa süre kaldım ve çok memnun kaldım. Odalar tertemiz ve personel çok ilgili. Resepsiyondaki çalışan bayanlara teşekkür ederim, çok yardımcı oldular. Şehir merkezine yakın olması büyük avantaj. Park yeri soru değildi çünkü otelin karşısında araç park yeri varmış. Kesinlikle tavsiye ederim

  • Şehmus Onur Gözkaman

    Denetimden nasıl geçtiğini anlamadığım bir yer. 1 gecelik oda için merkezinden ötürü tercih ediyordum. 2.kez gitmiştim bir daha gitmeyecegime eminim. 102 no'lu odadan bahsediyorum. Yemin ederim şoka uğradım diyebilirim. Banyo lavabosunun bataryası kırılmış düşmüştü, lavabonun altındaki borudan şarıl şarıl sular akıyordu. Odadaki TV'nin alt kısmında inşaat demirlerinin gözüktüğü bir yarıklık mevcuttu ve aynı duvarda yeşil rutubet ve küf lekeleri vardı. 1550 TL ödediğim oda bu olmamalı. Daha sonra odam değiştirildi fakat bu odanın sorunu ise pencere yoktu ve yatak yayları kırıktı. Onu da geçtim resepsiyon ile aynı katta bulunan 100 no'lu oda olduğu için tüm konusmalar, görevlinin gece horlaması, sabahın köründe bayan çalışanın kahkaları, her kişinin girip çıktığında odanın duvarını titreten dış kapı gürültüsü say say bitmez. Arkadaşlar işletmedeki çalışanlara, sahiplerine her kimsen size söylüyorum. Kendi evcil hayvanlarınızı içeride 2 saat bile tutmayacağınız odaları insanlara yaşaması için kiralamanız benim içimde kalan insanlık ölmedi umutlarına benzin döküyor.

  • Fatihsert Fatih
    Fatihsert Fatih
    bir hafta önce

    Konum çok iyi, tam karşıda yemek yiyebileceğiniz yerler de var. Arabayı otelin hemen önüne park edebilmek büyük kolaylık. Personel çok ilgili, kaldığım oda temizdi. Tavsiye ederim

  • Ali erbaş
    Ali erbaş
    bir hafta önce

    Otel çok temiz personeller özellikle Kazakistanlı güler yüzlü personelin ilgi alakası mükemmeldi. Otelin konumu çok iyi ayrıca sokaktaki çay ocağında çay içmeden gitmeyin.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik