Oturum Aç

  • Anaokulunda
    -Uyku Odası
    -Yemekhane
    -Havuz
    -Kapalı Spor Salonu
    -Konferans Salonu
    -Sanat Atölyesi
    -Kütüphane
    -Müzik Odası
    -Oyun Alanı
    -Revir
    -Bahçe
    -Sera
    -Mutfak Atölyesi
    Bulunmaktadır.
  • Anaokulunda
    -Bale
    -Dekoratif Sanatlar
    -Modern Dans
    -Drama
    -Görsel Sanatlar
    -Tiyatro
    -İngilizce Drama
    -Jimnastik
    -Dans
    -El Sanatları
    -Yüzme
    -Yoga
    -Ebru
    -Basketbol
    -Atletizm
    Eğitimleri Verilmektedir.
  • Anaokulunda Bulunan Kulüpler:
    -Müzik
    -Bilişim Kulübü
    -Akıl ve Zeka Oyunları
    -Seramik
    -Robotik
    -Yabancı Dil Kulübü
    -Kodlama
  • Anaokulunun Benimsediği Eğitim Modelleri
    -MEB Odaklı Eğitim
    -Oyun Temelli Eğitim
    -Montessori Eğitimi
    -Reggio Emilia Yaklaşımı
    -Waldorf Pedagojisi
  • Tuvalet Eğitimi Verilmektedir.
  • Ortalama Sınıf Mevcudu 14’tür.
  • 08.00-18.00 Saatleri Arasında Eğitim Verilmektedir.
  • Yaş Aralığı 2-6’dır.
  • Yaz Okulu Hizmeti Bulunmaktadır.
  • İngilizce Eğitimi Verilmektedir.
  • Psikolojik Danışman Öğrencilerle Haftada Bişkaç Kez Görüşmektedir.

Kategoriler

Hizmet Kategorileri

Bölgeler

Google Yorumları

4,3
27 inceleme
  • Nuray Kömürcü
    Nuray Kömürcü
    bir ay önce

    Kızımızı bir ay yaz okuluna yazdırdık Allah'tan bir ay buradan çocuğunu yazdıracak herkese sesleniyorum çocuğunuzu önemsiyorsanız başka bir okul bakarsınız okulda çocuklar için çeşit çeşit sınıflar yapmışlar ama içinde doğru düzgün ne eğitim veren var ne de sevgi gösterecek bir öğretmen ellerinde telefon çocuklar kendi hallerinde güle oynaya okula giden çocuğum bu okula gitmemek için her gün ağladı çünkü doğru düzgün etkinlik bile yapmıyorlar çocuk sıkıntıdan gitmek istemiyor yazı güzel geçsin dedim çocuğuma zehir oldu okula durumu anlattım ücret iadesi istedim fakat imza aldıkları formda veli ve öğrenci hakkını koruyan hiçbir madde yok yani sen parasını ödedikten sonra çocuğun mutsuzsa o senin sorunun anlayışı böyle eğitimcilik olmaz güya İngilizce dersi var kayıt olurken öve öve bir hal oldular çocuğa tek kelime öğretmediler kızım beş buçuk yaşında olanların o kadar farkında ki sadece düştüğümüzde bakıyorlar anne başımızda boş boş durup telefonla oynuyorlar diye kendisi anlattı bu arada bende ön taraftan çocukları izlerken aynı manzara ile karşılaştım başka bir gün yine okulun arka tarafından çocukların oynadığı bahçeye baktım üç öğretmen sermişler bezi çökmüşler yere koyu muhabbetteler çocuklar yine kendi hallerinde keşke resim alsaydım Google hesabına yorum yaptı eşim anında silmişler madem bir yaranız yok neden rahatsız oldunuz ödemiş olduğum bir kuruşu bile helal etmiyorum. Ve o okula giden tüm çocuklara çok üzülüyorum

  • E G
    E G
    bir ay önce

    5 yaşındaki çocuğumun yorumu: 'okulda heryere etkinlik için 40 tane sınıf yapmışlar ama az etkinlik yapıyoruz, sınıfta düşmediğimiz zamanlar hariç öğretmenler bizimle ilgilenmiyor telefonla ilgileniyorlar, yemekleri hariç hiç birşey güzel değil.' benim yorumum, eğitim kurumu diyemeyeceğim tam ticarethane, okuldaki çeşit çeşit sınıflar gözünüzü boyamasın. Yolumun düştüğüne pişman oldum, mahalle arasındaki herhangi bir kreşten daha memnun kalmıştık. İmzaladığınız sözleşmeyi iyi okuyun.

  • Gulsum Duztepe
    Gulsum Duztepe
    5 ay önce

    Gerçek bir eğitim ve öğretim veren kurum. 3 yaşındaki oğlumu kaydettirmiştik. Şimdi de 2024/2025 dönemi için 4. Yaşına devam edeceğiz yine Dca mutluluğuyla. Öğretmenlerinden, sahibine Murat Bey’e kadar herkes çok özverili. Kullandıkları malzemelerden yedikleri yemeklere kadar hersey çok kaliteli. Günü geçirmek için değil gerçekten öğrenmek için ordalar. Diğer okullardan ayıran en büyük özelliği ise çok fazla branş öğretmenleri olması. Her gün yeni etkinliklerle eve dönmeleri. Yeni dönem için çocuğumuza sorduk bu okula devam etmek isteyip istemediğini ve verdiği cevap okulumu öğretmenlerimi çok seviyorum oldu. Elif öğretmenimize de çok teşekkür ederiz❤️

  • Hakan Sahin
    Hakan Sahin
    4 yıl önce

    Maslak 1453 sitesinde çocuk eğitiminde evrensel standartların üzerinde hizmet veren, içiniz rahat bir şekilde çocuğunuzu teslim edebilceğiniz bir ana okulu. Her şey fazlasıyla düşünülmüş. Türk ve yabancı çocukların iç içe çağdaş eğitim aldığı bir çocuk üniversitesi kurulmuş. Sinema salonu, dans ve yoga odaları, havuzu, spor salonu ve çok daha fazlası. Profesyonel ve deneyimli eğitmenler ve mutlu çocuklar bir arada. Çocuğunuzun güveni için her şey ayrıntılı düşünülmüş. 2 ve 6 yaş arası çocuklar için. Kurucusu basketbol hocası Murat Didin bey.

  • Aylin Yalcin
    Aylin Yalcin
    3 ay önce

    Eğitim planlarından, fiziksel alanlara, yemek menüsünden, spor aktivitelerine kadar her şeyin büyük bir profesyonellik ve özenle planlandığı gerçek bir çocuk akademisi. Öğretmenlerin sevgisi, ilgisi, idarenin titizliği şahane. İyi ki Dünya Çocuk Akademisi ile yollarımız kesişti. Çocuğum için harika bir başlangıç oldu. Tüm emekleriniz için çok teşekkür ederiz .

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik

İşletmeye Mesaj Gönder

    Tercih Edilen İletişim Yöntemi