Oturum Aç

Odalarda Televizyon, Mini Bar Bulunmaktadır.
7/24 Sıcak Su bulunmaktadır.
Klima Mevcuttur.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Fiyatlandırma

Kamu Personeli

  • Kişi Başı 200 TL

Google Yorumları

3,4
493 inceleme
  • Nilgün Nur EROL
    Nilgün Nur EROL
    bir ay önce

    Beklentimin üstündeydi. Bizim odada klima vardı (Yorumlara göre sanırım bazı odalarda yok.). Mini buzdolabı yok. Odalar bence güzeldi. Temizlik açısından bir sıkıntı yoktu. Fiyat performans olarak yeterli geldi bana. Kahvaltı dahil ama kahvaltısı biraz az. Ben tekrar kalırım. Sadece bana rezervasyon için bir ay önce arayın denmesine rağmen 35 gün önce aradığımda ilk başta dolu dendi. Madem bir ay önce açılıyor nasıl doldu anlamadım. Sonrasında iptal olan rezervasyon olduğu için tekrar yer ayarlayabildim.

  • Mustafa BOZKUŞ
    Mustafa BOZKUŞ
    2 hafta önce

    Assosa yakın çok ilgili bir işletme. Özellikle Abdulsamet bey bizimle çok ilgilendi ve her konuda misafirperverlik yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Misafirhanenin kafeterya bölümü de mevcut. Çok sessiz sakin güzel bir yer.

  • Freesoul İZMİR

    Bayram ziyareti için uğradığımız öğretmen evinde sosyal tesis gayet güzeldi. Lokasyon olarak Ayvacık merkezinde bulunuyor. Lokal bölümünde bulunan yemekler gayet güzel özellikle Izgara Köfte Menüsü çok iyiydi. Çalışanlar ilgili ve alakalı, fiyatlar uygundu. Belki bayram yoğunluğundan olsa gerek Wc.ler biraz kirliydi. Emeği geçenlere teşekkürler.

  • İsmail ŞAHİN
    İsmail ŞAHİN
    bir ay önce

    Sıcak memleket ama klimasız oda onu geçtim odada mini dolap dahi yok. Duş kısmını duşakabinle ayırmamışlar temiz elbisenizi havlunuzu asacağınız askı duş başlığının karşısında duş alırken eşyalar hatta tuvalet kağıdı sırılsıklam oluyor. Temizlik konusunda da zaten lekeli havlular mevcut değiştirmek isteyen arkadaşlarım oldu yeni havlu dahi vermediler. İki dilim ekmekle kahvaltı tabağı veriyorlar oldukça boş doymaya imkan yok melemen söyledik bari beraberinde 2 dilim daha ekmek getirin oda yok gidip marketten ekmek aldık öyle yaptık kahvaltıyı. Personel ilgisiz özensiz bir sorundan bahsedince sen yer bulduğunuza şükredin diyecek kadar hadsiz bir turizm işletmesi olarak 1 yıldız dahi yok. Bizde açıkçası alternatifsiz kaldık yoksa kalınmaz bir durumda şuan.

  • Gürcan DEMİR
    Gürcan DEMİR
    bir ay önce

    Buraya gelmeden önce okuduğum yorumlardan dolayı biraz önyargıli gelmiştim ama yorumların çoğunun haksız olduğu kanısındayım. Kurum yetkilisi müdür bey beni çok şasırttı:-) , müsteri değil misafir ağırliyor samimiyetinde ve çözüm odaklı yaklaşıyor her olaya, olusabilcek sorunlarda yardimci olmak icin efor harciyor -alışılagelmiş memur zihniyetiyle, banane olan da budur, olmayanda budur demiyor - Diger personellerde iyi ve güler yüzlüler, özellikle de resepsiyon görevlisi Abdulsamet Bey'in kurum için üstun gayreti ve konukların memnuniyeti için üstün çaba göstermesi, soruĺarımıza güzelce bikmadan yanit vermesi ve kent ile ilgili turistik yerleri bir rehber donanımıyla anlatması da ayrı güzellikti. Sabah kalvatısı srandart; çok bir beklentiniz olmasin kahvalti tabagi nasil olmasi gerekiyorsa öyle ama extra seceneklerle kahvaltınızı zenginlestirebilirsiniz. Öğlen yemeği ise, biresnaf lokantasında ki yemek lezzetinde ve beklentimin üstünde. Daha once gittığim ögretmenevlerinin çoğunda yemekler tatsızdi, burası oralardan fazlasıyla iyi. Odalar ise iyi ve ferah, benim geldigim gün pek çok odaya klima takıldi ve kaldı ki burasi fazlasiyla serin 35 derece sicaklikta bile camın açik olmasi fazlasiyla serinletiyor odayi ve çokta klimaya ihtiyac duymuyorsunuz. Tek noksan odalarda buzdolabi olmamasi onda da müdür beyin gayretiyle kısa sürede alinacagini tahmin ediyorum.