Oturum Aç

Konaklama Uygulama Oteli ₺500,00 - ₺1.000,00

Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi Uygulama Oteli

Üniversite, Atatürk Üniversitesi Uygulama Oteli, Yakutiye/Erzurum, Türkiye

Otel Atatürk Üniversitesi Hastanesi’ne Yakın Bir Konumda Bulunmatadır.
Otel 35 Odaya Sahiptir.Otel 76 Yatak 120 Kapasitelidir.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur
Odalarda Klima,Uydu Yayınlı TV,Saç Kurutma Makinesi,Mini Bar Buzdolabı Bulunmaktadır.
Oda Servisi Hizmeti Bulunmaktadır.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Bulunmaktadır.
Ata Cafe Resturant Otel Bünyesinde Faaliyet Göstermektedir.
Otoparkı Bulunmaktadır.
0-6 Yaş Konaklama Ücretsizdir.
Hasta ve Yakınlarına Belge İbrazı İle İndirim Uygulanmaktadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Google Yorumları

3,9
243 inceleme
  • Yunus Arığ
    Yunus Arığ
    bir ay önce

    3 yıl arayla geldim iki defa 3 yıl önce nasıl biraktiysak yine öyle bulduk kendilerini bir adım dahi gelistirememisler.misal 3 yıl önce damlayan musluk halen damlıyor banyo ve tuvaletlerdeki 3 yıl önceki kir halen duruyor. Fiyatına göre hizmeti sıfır mecbur kalmadığı sürece kesinlikle önermiyorum. Resepsiyondaki güleryüzlü personel ve restoranttaki asık suratlı personel dışında personel bulamazsınız.

  • Bilal Yavuz
    Bilal Yavuz
    bir ay önce

    Ödenen ücreti kesinlikle haketmeyen bir yer. Ne oda kalitesi ne kahvaltısı fiyatına değmiyor. İki yıldız verme sebebim resepsiyonda ki arkadaşın ilgisiydi.

  • R Y Guide
    R Y Guide
    bir ay önce

    Otel için eksi olan odaları ve lavabolar eski. Otel için artı olarak personel çok Güler yüzlü, kibar ve yardımsever. Kahvaltı güne başlangıç olarak yeterli.

  • vahdeddin dursun
    vahdeddin dursun
    2 ay önce

    Hastanenin yanında bulunan otele uni içinden girişe izin verilmiyor ,stadın yanından dönüp gitmeniz gerek ,odalar güzel ancak banyo temizliği vs daha iyi olabilirdi ,kahvaltı çoğu uygulama oteline göre yetersiz diyebilirim.fiyat oda 1550 tl .

  • Fatih Singin
    Fatih Singin
    7 ay önce

    9 mart 2024 günü akşam giriş yaptım, giriş yaptığım akşam resepsiyondaki arkadaş dışında nazik bir çalışanını görmedim(kilolu bir arkadaştı), genel olarak kabalar ve çözüm odaklı değiller. Üç gece kaldım otelde ve hiç kahvaltı yapmadım, ikinci gecemden itibaren ramazana denk geldiğim için kahvaltıyı sahur olarak verebileceklerini söylediler ve o zaman kahvaltı dedikleri şeyle tanıştım. Kahvaltı olarak bir haşlanmış yumurta, iki tane küçücük peynir, üç dört tane zeytin, iki küçük salatalık, iki dilim domates ve reçel yağ gibi şeyler vardı. Bu saydıklarım servis tabağının yarısını bile kaplamıyor, o kadar küçük bir porsiyon. Sekiz- on yaşlarındaki bir çocuk bile o kahvaltıyla doyamaz, ancak ekmeğe gömülmesi lazım ki bir insan karnını doyurabilsin. Fazladan yumurta istedim, sayıyla pişirdikleri için veremezlermiş. Restoran kısmı açık değil bir şey de satın alamıyorsun ve aç yatmak zorunda kaldım. Bir de saat sınırı koymuşlar sabah 3le 5 arasında sahur yapabilirsiniz diyorlar başka türlü veremezlermiş kahvaltılıkları. Sanırsın yemek çıkartıyorlar da o yüzden üçe kadar beklemek zorundasınız, pişmiş olarak verdikleri tek şey bir tane yumurta o da buz gibi zaten. 3 gece kalıp bir kere kahvaltı dedikleri şeyi yemek zorunda kaldım, onu da böyle yapacaklarını bilsem dışarıdan bir şeyler yaptırıp otele yiyecek şeyler getirir ve yemezdim. Yani özet olarak mübarek ramazan günü insanı doyurabilecek bir sahur vermekten bile aciz, bu konu hakkında şikayette bulunduğunuzda da size dik dik konuşan personele sahip garip bir otel. Ben de erzurumluyum ama bu kabalık ve sorun odaklı yaklaşım erzurum üstü bir durum. Sokakta kalsanız erzurumlu herhangi bir insan size bu otelin sağladıklarından daha yüksek bir standart sağlar.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik