Oturum Aç

  • İlkokulda,
    -Yemekhane
    -Futbol Sahası
    -Sanat Atölyesi
    -Kantin
    -Spor Alanı
    -Sera
    -Revir
    -Kütüphane
    -Mutfak Atölyesi
    -Bahçe
    -Laboratuvar
    -Akıllı Tahta
    -Müzik Odası
    bulunmaktadır.
  • İlkokulda,
    -Futbol
    -Fotoğrafçılık
    -Drama
    -Sinema
    -Origami
    -Okçuluk
    -Modern Dans
    -Tiyatro
    -Heykel
    -Tenis
    -Atletizm
    -Yoga
    -Badminton
    -Gitar
    -Halk Oyunları
    -Koro
    -Orff
    -İngilizce Drama
    -Ebru
    -Eskrim
    -Taekwondo
    -Judo
    -Güreş
    eğitimleri verilmektedir.
  • İlkokulda bulunan kulüpler:
    -Seramik
    -Kodlama
    -Müzik
    -Değerler Eğitimi
    -Robotik
    -Gazetecilik
    -Ekoloji
    -Proje
    -İzcilik
    -Gezi
    -Satranç
    -Yabancı Dil Kulübü
  • İlkokulda sunulan hizmetler:
    -Güvenlik
    -Rehberlik
    -Yaz Okulu
    -Organik Beslenme
    -Hafta sonu Eğitim
    -Servis
  • İlkokulda Çoklu Zeka Modeli eğitim sistemi olarak benimsenmiştir.
  • ilkokulda tam gün olmak üzere eğitim saatleri 09.00-18.00’dır.
  • İlkokulda ortalama sınıf mevcudu 10 öğrenciden oluşmaktadır. 
  • İlkokulda Okul Psikolojik Danışmanı öğrenciler ile haftada birkaç kez görüşme sağlamaktadır. 
  • İlkokulda birinci sınıf öğrencilerine ödev verilmiyor ve sınav yapılmıyor.
  • İlkokulda Almanca ve İngilizce olmak üzere dil eğitimleri verilmektedir. 

Kategoriler

Hizmet Kategorileri

Bölgeler

Google Yorumları

4,7
43 inceleme
  • zehra pınar sayar

    İyi günler, Yorumlara bakınca birseyler yazma gereği duydum. Üzücü yorumlar var. Bizim , Nasuhbey Koleji'nde 3. Yılımız iyi ki yolumuz kesişmiş dediğim ve arkadaslarıma önerdigim bir okul. Ben LGS annelerinden değilim öncelikle bunu söylemeliyim çünkü ben kac test çözdüğüne değil öğrenmek için ne kadar hevesli olduğuna bakarım. Yorumlarımi buna göre değerlendirirseniz sevinirim. Okulda sorunlarınin ne kadar önemsendigine bakarım. Sonuçta tüm günü okulda geçiriyorlar, ordaki huzurları aldıkları eğitim çok önemli. Başka arkadaşlarıyla biraraya geldiğinde görüyorum ki benim oğlum sadece bir öğrenci değil sorgulayan, mantık yürüten, çözüm arayan öğrendiği bilgileri harmanlayıp yorum katabilen bir çocuk, bunu sağlayan da çocukta bu duyguları parlatan da okulun eğitim anlayışı. Okuldaki öğretmenleri çocuklarla birlikte olmaktan, onlara öğrettiklerinin karşılığını almaktan mutlu yüzleri gülen öğretmenler. İstediğiniz zaman iletişim kurabildiğiniz çocuğunuzun geleceğine önem veren öğretmenlerle dolu, okul sahibesinin de en önemsediği konulardan sadece birtanesi. Okul kurucusunun bakışini ,işini nasil yaptigini gördüğüm için bile orayı seçiyorum, çünkü öğretmenler değişir ama sahibi değişmez okulun yönünü o verir. Okul sahibi velilerin adını bilmez ama her öğrencinin haftalık ders raporlarını alır her birinin eksiklerini öğretmenleri sayesinde öğrenir programlama yaparlar, herbirinin duygusal gelişimini takip eder. Pedogolojik olarak size yansıtmadan çocukların arasında çözer sizin yapmanız gereken durum varsa sizi dahil eder. Bir konuyu sadece bir derste değil tüm derslerde resim müzik dahil işlerler, dersi hayatla birleştirdiği için bilgileri kalıcı olur. Eğlenerek öğrenirler. Butik bir okul olduğu için çocuklara ayırdiklari süre ve ilgi tabiki daha fazladır. Gene benim görduğüm ticari kaygılarla kurulmuş bir okul değildir. (Bunları neden yazıyorum sözleşme konusunda kim ne yaşadı bilemem kimseye kefil de olama o baska bir konu bilgim dahilinde olmayan bir konu ama şunu diyebilirim ki, okul iyi ve inşallah şimdiki gibi cok tatlı ve başarılı çocuklarla dolar. Sınıftaki öğrencilerin ne kadar iyi olursa eğitim düzeyi o kadar iyi,güzel ve başarılı olur.

  • Musa Tambaş
    Musa Tambaş
    7 ay önce

    Merhaba, oglumun 2 yıldır eğitim aldığı ve lgs için İstanbul'daki en iyi eğitimi veren okullardan biri. Gerek ders programi gerekse öğrencilerin kişisel takibi çok başarılı. İlknur Hocanın tüm öğrencilerin sınav sürecini kişisel olarak planladiği ve bu doğrultuda tüm öğretmenlerin de bu hassasiyetle çocuklarla ilgilendiği akademik bir kurum. Gerek yönetim gerek öğretim kadrosu olarak nitelikli ve üst düzey bir okul. Nasuhbey Kolejindeki 2 yıllık deneyimimiz bizi ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gösterdi. Emeği geçen başta İlknur Nasuhbeyoglu olmak üzere tüm Öğretmen ve çalışanlara teşekkür ederim.

  • Ayfer Tarhan
    Ayfer Tarhan
    8 ay önce

    Kızım ve oğlum bu sene başladılar Nasuhbey'e. Akademik beklentisi yüksek olan oğlum için oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Kızım için de sanatsal dersler tamamen ilgi alanlarını besler seviyede. Akademik, sanatsal ve düzenlenen etkinliklerle sosyal bir okul. İkisi de severek gidiyor okullarına. Çocuklarımı ben alıp bırakıyorum dolayısıyla her zaman İlknur hanım ve Talat Kerem beyi bahçede görüyorum. Talat Kerem bey çocukları devamlı gözetir ve güvenliklerini oldukça önemser. İlknur hanımın çocuklara sevgisi inanılmazdır, ayrı ayrı sohbet eder, sarılır, sever... İlknur hanım odasında sigara içer. Odası ise sınıflardan uzaktır. Öğrenciler zaten oraya gitmezler. Ben öğretmenler gününde çiçek vermek için hem anaokuluna hem de ortaokula girdim (normalde ders saati veliler dersliğe alınmıyor) ne sigara kokusu ne herhangi bir kirlilik yoktu. Olsa zaten karşı çıkarız. Kızımı da bir veli toplantısı zamanı tuvalete götürdüm ve gerçekten tertemizdi. Öğretmenlerimiz ise birbirinden kıymetlidir. Hepsi ismen çocukları tanırlar, durumları hakkında bilgileri vardır, kim kimin ablası abisi bilirler. Dilerim bu düzen tüm tarafların memnuniyetiyle devam eder.

  • Sinem KARADEMİR

    Oğlum Nasuhbey koleji ile 2020 yılında tanıştı, çocukların okul ile tanıştığı bu süreçte okul içindeki hassasiyetleri, etkinlikleri ve okulu sevdirme çabaları bizi çok şaşırtmıştı. Dilara hanım bizim için harika bir rehber olmuştu.Bu sadece başlangıçtı, sonra gördük ki çocuğumuzu bizden daha iyi tanıyan, güçlü ve zayıf yönlerini uyguladıkları testler sonucunda madde madde sıralayan ve bu konuda bizi yönlendiren bir kadro ile karşı karşıyayız. Bu okul çocuğumuz kadar bize de ebeveyn olarak çok şey öğretti…Yazılan yorumları şaşkınlıkla okudum, hem eğitim hem de temizlik konusunda ilknur hanım ve Kerem bey her zaman en iyisini zorluyor. Çocuklara yaklaşımları ise her zaman içten ve samimi… oğlum çoğu zaman okul çıkışında benim yanıma gelmeden önce kerem öğretmenine sarılır ve öyle ayrılır okuldan.Ezcümle, çocuğum okuldan aldığım her gün biraz daha kalmak için çıkış kapısında benimle pazarlık ediyor, çünkü çocuklar okulda çok mutlu.

  • Bora Buyuknisan
    Bora Buyuknisan
    8 ay önce

    Nasuhbey Koleji butik egitim veren cok basarili bir okul. Oglum 7. ve 8. siniflarda bu okulda okuyarak pandemi doneminde LGS ye hazirlandi ve burada aldigi egirim sayesinde istedigi okulu kazandi. Okulun her bir öğretmeni, öğrencilere birebir ilgi göstererek onların akademik ve kişisel gelişimlerine büyük katkıda bulunuyor. Özellikle düzenlenen etüt programları, öğrencilere derslerindeki konuları daha derinlemesine anlama ve hızlı bir şekilde öğrenme imkanı tanıyor. Bu etütler, sadece akademik başarıyı değil, aynı zamanda öğrencilerin kritik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine de yardımcı oluyor. Okulun sıcak ve destekleyici ortamı, öğrencilerin kendilerini güvende hissetmelerini ve akademik potansiyellerini tam anlamıyla ortaya koymalarını sağlıyor. Ilknur hocamiza ve tum egitim arkadaslarina cok tesekkur ederiz.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik