Oturum Aç

Otel 45 Odalı ve 100 Yatak Kapasitelidir.
Ücretsiz Wi-Fi Otel Genelinde Vardır.
Oda Servisi Hizmeti Bulunur.
Ücretsiz Otopark Mevcuttur.
Odalarda Televizyon, Mini Bar Bulunmaktadır.
7/24 Sıcak Su Hizmeti Vardır.
Odalarda Klima Mevcuttur.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Google Yorumları

4,2
136 inceleme
  • Pınar Karaoğlan
    Pınar Karaoğlan
    geçen hafta içinde

    Konaklama için ilk defa geldiğimiz bir otel.Açıkçası çok beklentimiz olmadan gelmiştik.Bizim için önemli olan temizlikti ve fazlasıyla bulduk.Çarsaflar tertemizdi.Oda lavabolar temiz ve bakımlı.Fiyat uygun.Görevliler ilgili ve güleryüzlü , herkesin ellerine sağlık, teşekkür ediyoruz.Kesinlikle tavsiye olunur.

  • erennur tufan
    erennur tufan
    3 hafta önce

    Oda genel olaak temiz resepsiyondaki görevli ve çalışan öğrenciler gayretli ve guleryüzlü. Kahvaltısı yeterli ancak kahvaltıda içme suyu yok ücretli olarak alabiliyorsunuz ve çay kabul edilemez şekilde karton bardak ile veriliyor. Lobideki tuvaletler çok kirli tuvalet kağıdı ve kağıt havlu yok kokudan yanasilamiyor.

  • Serkan Turan
    Serkan Turan
    3 hafta önce

    Odaları temizdi. Banyo temiz , yeni dizayn edilmiş. 24 saat sıcak su vardı. Biz sadece kahvaltı yaptık. Kahvaltı çeşit olarak az ama güzeldi. Bahçesinde oturmak için banklar var. Ben beğendim ve bir daha kalmayı kesinlikle düşünürüm.

  • Kubra Bayram
    Kubra Bayram
    geçen hafta içinde

    Otel ulaşım olarak çok iyi konumda ,odalar kullanım olarak iyi ve temiz Kahvaltisi gayet iyi ve yeterli ayrıca personelleri güler yüzlü, ilgili ve naziklerdi teşekkürler tüm çalışanlara .

  • murat yörük
    murat yörük
    3 hafta önce

    Ilgın ilçesinin girişinde geniş otopark alanı olan, odaları tertemiz, çalışanları güler yüzlü bir otel. Konya'ya 1 saat mesafede. Fiyatları gerçekten makul ve kahvaltı dahil. Teşekkürler.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik