Oturum Aç

Odalarda Televizyon, Mini Bar, Telefon Saç Kurutma Makinesi, Şampuan ve Sıcak Su Bulunmaktadır.
Otopark, Dinlenme Odası, Çamaşırhane, Çok Amaçlı Salon Ve Konferans Salonu Bulunmaktadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Google Yorumları

3,6
117 inceleme
  • MUSTAFA KEMAL
    MUSTAFA KEMAL
    bir hafta önce

    Çalışanlar çözüm odaklı, kibar ve yardımsever (teşekkürler). Yatak temiz ve rahat ama banyoda duş kabini yok. Ücret politikası da hoşuma gitmedi, 600₺ çok bence.

  • Elif Erdeniz
    Elif Erdeniz
    3 hafta önce

    Çalışanları çok güzel insanlar. Kendi evleri gibi benimsemişler tesisi. Sakince konaklayabileceğiniz huzurlu bir tesis. Konumu güzel. Yeni bakımı yapılmış. Biz çok memnun kaldık.

  • Elif Tuncer
    Elif Tuncer
    bir hafta önce

    Yolculuk yaparken dinlenmek için bir gece konakladık. Odada gerekli her şey vardı, belki temizlik biraz daha iyi olabilirdi. Fiyat performans açısından değerlenirdiğimiz için biz çok memnun kaldık. Müdür bey ve telefonla iletişim kurduğumuz personel de çok ilgiliydi, yardımcı oldular. Teşekkürler.

  • Muzaffer Kaya
    Muzaffer Kaya
    7 ay önce

    Küçük eski bir bina, fakat içeride yenileme çalışmaları olmuş (odada tuvalet banyo vardı , bazi yorumlarda yok yaziyordu eskiden yokmuş demek) kahvalti hizmeti yok. ilerleyen dönemlerde olacakmış. Otopark olarak okulun bahçesini kullandık ama okullar tatildi. Okullarin açık olacağı dönemde ne olur bilmem. Carsiya yakın.

  • Adem Topal
    Adem Topal
    2 hafta önce

    Beypazarı ' na ziyarete gittiğimizde eşimle iki gece burada konakladık. Kaldığımız oda gayet temizdi. Yatak kalitesi yeterli, banyoda fön vardı. Odanın güzel çalışan bir kliması, buzdolabı ve de TV si vardı. Personsel çok ilgili ve nazikdi. Kısacası biz rahat ettik. Sadece kahvaltı imkanı yok.. Ama merkezde olduğundan bu bizim için bir problem olmadı.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik