Oturum Aç

Odalarda Televizyon, Mini Bar Bulunmaktadır.
7/24 Sıcak Su Hizmeti Vardır.
Odalarda Klima Mevcuttur.
Selçuk Öğretmenevi 76 Yatak ile Hizmet Vermektedir.
Selçuk Öğretmenevi Otopark, Restoran, Büfe ve Çok Amaçlı Salon Bulundurmaktadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Fiyatlandırma

TEK KİŞİLİK ODA FİYATI

  • Üye / Kamu

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 500,00
  • Sivil

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 650,00

İKİ KİŞİLİK ODA FİYATI

  • Üye / Kamu

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 800,00
  • Sivil

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 1.000,00

ÜÇ KİŞİLİK ODA FİYATI

  • Üye / Kamu

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 1.000,00
  • Sivil

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 1.200,00

Google Yorumları

3,1
443 inceleme
  • Ali Özen
    Ali Özen
    bir hafta önce

    Merkezi ve ihtiyaca cevap verecek bir tesis.Sabahları terasta kahvaltı güzeldi.Kahvaltı içeriği biraz daha zenginleştirile bilir mi diye düşünmeden edemedim.Konaklama imkanlarının birkaç iyileştirmeye ihtiyacı var.Odamızdaki buz dolabı çalışmıyordu.Balkonlarda çamaşır asma aparatı yoktu.

  • Ömür
    Ömür
    geçen hafta içinde

    Öğretmenevlerinin genel durumu çok kötü maalesef.Selçuk da öyleydi. Bakımsız, eski. Odada yerde kullanılmış lens vardı. Tuvalet kapısını açınca lavaboya ulasamiyorsunuz. Kahvaltı çeşidi çok az.Asla tatil amaçlı kalınmaz bir yerden bir yere geçerken konaklanabilir sadece.

  • Drone15
    Drone15
    geçen hafta içinde

    Konum olarak çok iyi bir konumda yürüme mesafesinde gezilebiliyor. Akşam üstü yerleştik ve çıkıp dışarıda yemek yedik sonrasında gelince duş tuvalet yatak herşeyi güzeldi. Sabah kahvaltısı biraz az seçenek var fakat güzeldi.

  • Hazal Ünaldı
    Hazal Ünaldı
    bir yıl önce

    Çalışanlar nazik ve çok ilgililer. Çalışanlar açısından hiçbir sorun yaşamadık, memnun kaldık. Fakat eşyalar çok eski. Biz 104 numaralı odada kaldık. PVC kapı ve pencerelerin fitilleri çok eskimiş. Ana yol da yakın olduğundan biraz araç gürültüsü geliyordu. Duşakabinin kapısı çok eskimiş ve pisti. Ufak tefek bazı arıza vardı. Tabi bunlar çalışanlarla ilgili meseleler değil. Eşyalar eski olduğundan bakımsız ve pis. Bunu düzeltecek olan da oranın müdürü. Ama pek ilgilenmiyor sanırım. Bunlar olumsuz taraflar. Bunun yanında biz 1. Katta olmamıza rağmen çok güzel bir gün batımı manzaramız vardı. Kahvaltılar terasta ve terasın manzarası çok daha güzel ve bir çok tarihi yapıyı terastan da görebilirsiniz. Teras ayrıca Meryem Ana Evinin bulunduğu Bülbül Dağını çok iyi açıdan görüyor.

  • Eda ACAR
    Eda ACAR
    3 hafta önce

    Fiyatı uygun olduğu için vasat haline bişey diyemiyorum. Ancak öğretmenevlerine de artık bir bütçe ayırıp yenilenmeli. O zaman fiyatı biraz daha artırılabilir. Uygulama otelleri gibi orta segmentte olmalı en azından. Zar zor bulduğumuz bir odada bir gece konakladık. Eminim kalanların çoğu da öğretmen değildi. Çarşaflar WC banyo temizdi. Duş başlığını elimizde tutmak zorunda kaldık. Yatak rahattı. Oda çok eskiydi. Kahvaltı peynir, zeytin, domates, salatalık, yumurta. Bizim beklentimiz tek gece için yüksek olmadığından kötü hissetmedik. Beklentiniz yüksekse gitmeyin. Bütçeniz kısıtlı ise burası ya da uygulama oteline gidilebilir.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik