Oturum Aç

27 Oda ve 62 Yatak Kapasitelidir.
Odalarda Televizyon, Mini Bar, Klima, Saç Kurutma Makinesi, Şampuan ve Sıcak Su Bulunmaktadır.
Otopark, Restoran, Çok Amaçlı Salon Bulunmaktadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Fiyatlandırma

Yatak (Kişi Başı)

  • Yatak (Kişi Başı) Kahvaltı Dahil

    MEB Personeli/Emekli/1. Derece Yakınları 400 TL Kamu Personeli 800 TL

    ₺ 1.000,00

Oda (Tek Kişi)

  • Oda (Tek Kişi) Kahvaltı Dahil

    MEB Personeli/Emekli/1. Derece Yakınları 600 TL Kamu Personeli 1200 TL

    ₺ 1.500,00

Google Yorumları

3,9
457 inceleme
  • Beses ss
    Beses ss
    4 ay önce

    Öğretmenevi standartlarında gayet yeterli ve temizdi deniz için aracınız olmalı önünde sahil yok akşam yemekleri set menu şeklinde uygun fiyatlı lezzetli ve doyurucuydu. Kahvaltıları açık büfe yeterliydi.

  • çağatay çevlik
    çağatay çevlik
    bir hafta önce

    Mehmet bey başta olmak üzere tüm personele ilgi ve güler yüzlerinden dolayı teşekkür ederim. Eşsiz deniz manzarasına karşı yaptığımız kahvaltı çok keyifliydi. Fiyat gayet ekonomik ve yemekler doyurucu idi. Personeller çok kibar ve yardımseverlerdi. Seneye de ilk tercihimiz Aydıncık Öğretmen evi olacak...

  • Nazlı Oğuz
    Nazlı Oğuz
    bir ay önce

    Birincisi calisanlar ilgisiz İkincisi banyodaki musluk kırıktı ,resmen çürümüş ve taharet musluğu da bozuk. Üçüncüsü burada pek gezilecek bir yer yok en fazla iki gece kalmanızı tavsiye ederim. Kahvaltı yetersizdi açık büfe olmasına rağmen çalışanlar dik dik bakıyor. Son olarak da akşam yemeği 250 tl ama o paraya değecek bir yemek çıkmıyor ayrıca yemekler aşırı baharatlı ve yağlıydi biz yiyemedik açıkçası.

  • Lezzet Pınarı
    Lezzet Pınarı
    bir yıl önce

    Aydincik Anamur yolunun kenarında bulunan öğretmenevi klasik ogretmenevleri konforu tarzında olup, strayejik konumu sayesinde ön plana cikmaktadir. Bu ogretmenevinde konaklayip Silifke, Anamur, Bozyazı gibi sahile komşu yerlere günü birlik gidip gelebilirsiniz. Odalalari deniz manzaralidır. Havuz bulunmamaktadır. Sabah kahvaltilari standart seviyededir. Resepsiyonda görevli beyefendi yardımsever ve kibar ve güleryuzlu birisidir.

  • GÖKHAN AKHARMAN
    GÖKHAN AKHARMAN
    2 hafta önce

    Utanmazlar işi iyice ticarete dökmüşler, akşam yemeği tabildot bir bardak su vermiyorlar, akşam yemeğinde bir bardak su olmaz mı diyorsunuz, ayran var menüde diyorlar, susadıkça ayran mı içiyorsunuz her akşam siz. Menü az çorba, bayat yarım ekmeğe kavrulmuş kıyma, ayran. Adınada tantuni dediler. Mersinde ustayı suriyeden aldılar heralde, yapmayı bilmiyorsun öğrenmeyide mi bilmiyorsun usta, Yol yol gezdim, unutmayacağım burayı, 18 ağustos 2024

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik