Bir öğretmen evinden beklenecek herşey vardı. Temiz bir oda, kibar ve yardımcı olan görevliler. Kahvaltı da güzeldi. Eksi olarak değerlendireceğim duş kabini yada duş perdesi olmaması. WC de heryer ıslanıyor. Birde gece 12'ye kadar süren düğünler var ki tüm öğretmen evlerinin sorunu bence. İnsanların yatıp dinleneceği yerde niye düğün yapılır anlamış değilim. Yaz dönemi boş olan okullar varken öğretmen evinin dibinde bangır bangır müzik, saçma sapan bir kalabalık insanı çileden çıkarabilir.
Esimle bir gece konakladigimiz, temiz ve özenli buldugumuz nadir öğretmenevlerinden biri. Resepsiyondaki Fatih Bey cozum odaklı biri. Türkiye de bir çok öğretmen evinde kaldık fakat bu kadar özenli kahvalti menüsü veren bir yer görmedik. (özellikle markaları pınar, marmarabirlik vs) Teşekkürlerimizle
BERBAT ÖTESİ BERBAT. ÖĞRETMENEVİ DEĞİL TİCARETHANE. OTURMA, SOHBET ETME ALANİ SALONU DİYE BİR SEY YOK. CAY KAHVE VB İÇEBİLECEGİNİZ BİR YER YOK. KAFETERYA YOK. BU NASİL ÖĞRETMENEVİ !??!!? SADECE YATMAK İCİN KULLANİLİYOR. O DA YER YOK. AMACINDAN TAMAMEN UZAKLAŞMIŞ... ÇOK KOTU. BARİ ADİ ÖĞRETMENEVİ OLMASIN..!!!!!
Sümeyye
2 ay önceOdalar ferah, her türlü ihtiyaç düşünülmüş. Konaklamak için ideal bir yer. Kahvaltı ortalama.
Bahadır TÜFEKCİ
bir ay önceBir öğretmen evinden beklenecek herşey vardı. Temiz bir oda, kibar ve yardımcı olan görevliler. Kahvaltı da güzeldi. Eksi olarak değerlendireceğim duş kabini yada duş perdesi olmaması. WC de heryer ıslanıyor. Birde gece 12'ye kadar süren düğünler var ki tüm öğretmen evlerinin sorunu bence. İnsanların yatıp dinleneceği yerde niye düğün yapılır anlamış değilim. Yaz dönemi boş olan okullar varken öğretmen evinin dibinde bangır bangır müzik, saçma sapan bir kalabalık insanı çileden çıkarabilir.
Görkem Dölek
4 ay önceEsimle bir gece konakladigimiz, temiz ve özenli buldugumuz nadir öğretmenevlerinden biri. Resepsiyondaki Fatih Bey cozum odaklı biri. Türkiye de bir çok öğretmen evinde kaldık fakat bu kadar özenli kahvalti menüsü veren bir yer görmedik. (özellikle markaları pınar, marmarabirlik vs) Teşekkürlerimizle
Yusuf Önder
3 ay önceOdalar temiz çalışanlar güler yüzlü kahvaltı fiyatı dahil ve kahvaltı normal üstü güzeldi
Among US RED
6 ay önceBERBAT ÖTESİ BERBAT. ÖĞRETMENEVİ DEĞİL TİCARETHANE. OTURMA, SOHBET ETME ALANİ SALONU DİYE BİR SEY YOK. CAY KAHVE VB İÇEBİLECEGİNİZ BİR YER YOK. KAFETERYA YOK. BU NASİL ÖĞRETMENEVİ !??!!? SADECE YATMAK İCİN KULLANİLİYOR. O DA YER YOK. AMACINDAN TAMAMEN UZAKLAŞMIŞ... ÇOK KOTU. BARİ ADİ ÖĞRETMENEVİ OLMASIN..!!!!!