Otelde 2 Suit, 4 Double, 12 Twin,10 Trible,10 Double+1 Oda Mevcuttur.
Otelin 97 Yatak Kapasisi Vardır.
Ayrıca Hostel Bölümünde 32 Adet 4 Kişilik Oda Mevcuttur.(Haziran-Temmuz- Ağustos)
Otelde 100 Kişi Kapasiteli Restoran Vardır.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur.
Odalarda Klima(Suit Oda),Uydu Yayınlı TV,Saç Kurutma Makinesi,Mini Bar Buzdolabı Mevcuttur.
Oda Servisi Hizmeti Bulunmaktadır.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Bulunur.
Otopark Vardır.
Evcil Hayvan Kabul Edilememektedir.
Otel Deprem Güçlendirme Çalışmaları Aşamasında Olduğundan Hizmet Verememektedir.
Fethullah Çelik
6 ay önceGeçen sene bir gece konakladık. Gayet uygun fiyata, temiz ve iyi odalar. Güzel bir sabah kahvaltısı imkanı. Amasra merkezinde tercih edilebilecek güvenli nezih bir işletme..
vedat yüksel
bir hafta önceDüzenli çalışsa işletilse iyi olurdu ama çoğu zaman kapalı
Nagihan Nehoş
bir yıl önceEski bir bina. Odalar da eski diyebilirim. Karı koca öğretmeniz 500 TL gecelik ücret verdik. Biraz pahalı bulduk. Gel gelelim öğrenciler lobide ve çok ilgililer. Personel kısmı beş yıldız. Genel olarak Amasra’yı da temiz bulmadığımı belirtmek isterim.
Burak Tonbul
bir yıl önceEski bir bina. Asansörleri koridorları mobilyaları eski. Beklentileri yüksek tutmazsaniz 1 2 gün kalınabilir. Öğlen ve akşam yemeği çıkartılmiyor. Sadece sabah kahvaltı mevcut , açık büfe konspetinde veriliyor. Pişmiş ürün olarak sadece haşlanmış yumurta var geri kalan standart peynir zeytin v.s. kendi otoparki mevcut amasradaki en büyük sorun zaten bu. Konumu şehir merkezinde
serhat serol turhan
bir yıl önceÖyle çok lüks bir tatil beklentimiz yoktu.Sadece güvenli ve huzurlu bir yer olsun istedik.Mevsimin sonu olması nedeniyle çok kalabalık değildi.Klimasız odalarında yer bulabildim ve oda açık büfe kahvaltı 250 TL tutara kaldık.Odaların bakıma ihtiyacı olduğu doğru bir eleştiri olabilir.Buzdolabı var ancak çalışmıyordu.Televizyon çalışıyordu.Dus çalışıyordu.Ancak duş telefonunu koyabileceğiniz yer yoktu.Banyolarda , her seramik ustasının yaptığı hata gibi bir hata ile banyo gideri yanlış eğime verilmişti.Dış kapı zor açılıp kapanıyordu.Kahvaltı ihtiyacı karşılıyordu.Mutfakta koşturan iki öğrenci tüm işleri görüyordu.İlk karşılamada çalışan Gözde Hanım bizi bir müddet özel telefon görüşmesi için bekletmişte olsa çok yardımsever ve güler yüzlü biriydi.Kısacası daha önce de Amasra da bu tarz bir yerde kalmış bir tatilci olarak memnun kaldığımızı söyleyebilirim.Teşekkürler.