Oturum Aç

53 Oda ve 116 Yatak Kapasitelidir.
Odalarda Wi-Fi, Televizyon, Mini Bar, Klima, Saç Kurutma Makinesi Ve Sıcak Su Bulunmaktadır.
Restoran, Bahçe, Düğün Salonu Bulunmaktadır.
Evcil Hayvan Kabul Edilememektedir.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Fiyatlandırma

2 Kişilik Oda

  • 2 Kişilik Oda Ön Cephe

    Milli Eğitim Mensubu ve Kamu Personeli 1500 TL

    ₺ 1.800,00

2 Kişilik Oda

  • 2 Kişilik Oda Arka Cephe

    Milli Eğitim Mensubu ve Kamu Personeli 1300 TL

    ₺ 1.500,00

3 Kişilik Oda

  • 3 Kişilik Oda Ön Cephe

    Milli Eğitim Mensubu ve Kamu Personeli 2025 TL

    ₺ 2.340,00

3 Kişilik Oda

  • 3 Kişilik Oda Arka Cephe

    Milli Eğitim Mensubu ve Kamu Personeli 1755 TL

    ₺ 2.025,00

5 Kişilik Aile Odası

  • 5 Kişilik Aile Odası

    Milli Eğitim Mensubu ve Kamu Personeli 2500 TL

    ₺ 3.000,00

Google Yorumları

4,0
482 inceleme
  • selim alparslan
    selim alparslan
    bir hafta önce

    Şuan Öğretmen evindeyiz özellikle konumu muazzam plaj yürüme mesafesinde alışveriş yapabileceğiniz market ve restoranlar var.Odalar yeterli genişlikte.Benim için büyük bir sorun olan şey asansör çok küçük. Kahvaltı açık büfe olarak geliyor.Odalarda klima var bizim şansımıza yeni olmasından dolayı bir sıkıntı yaşamadık.Havuzun bir bölümü eğitim veren hocalar tarafından ayrılıyor bu yüzden yoğunluk olduğu zaman sıkıntı yaşa bilirsiniz. Havuz benim şahsi görüşüm bone kullanılma zorunluğu olmadığından havuz her tarafında saç teli ile karşılaşa bilirsiniz.yapılan yorumlara dikkate almanızı öneririm.

  • Simanur Çöl
    Simanur Çöl
    geçen hafta içinde

    Biz konum olarak çok beğendik havuzu güzeldi .denize 5 dakika marketler yakın . Otoparkın olmaması ve malasef düğün kına etkinlikleri biraz sıkıntılıydı onun harici odalar temiz her gün temiz havlu ,duş jeli şampuan değişiyor .kahvaltı açık büfe 9.30 kadar güzeldi .bir daha olsa gelirdik.

  • Ozan Kalender
    Ozan Kalender
    3 hafta önce

    Temmuz ayında ailemle beraber kaldım. Öncelikle hijyenin yerlerde süründüğü bir yer. Odayı temizleyen kişi dalga geçmiş olmalı. Çarşaflar kirliydi. Oda temizlenmemiş her yerden saç yumakları çıkıyordu. Bir önceki kullananın diye düşündüğüm terlik sehpanın altında bırakılmıştı. Banyoda bir önceki kişinin kullanıp bıraktığı boş kutular vardı. Biz akşam giriş yaptık. Odanın temizlenmediğini söyledim resepsiyona kendileri temizlikçilerin sabah geleceğini söyledi sağ olsun ilgilendi gerçekten temiz çarşaf ve yastık kılıfı verdi kendimiz serip yattık. Kliması soğutuyor. Klimanın tek kusuru yağmur gibi su fırlatıyor. Önünde durmayın bence. Kahvaltı hizmeti tam bir rezalet. Diğer öğretmenevlerine göre daha erken saatte bitiyor. Alan çok küçük insan sayısı fazla kalıyor. Orada bulunan görevliye dışarıda masa var servis açar mısınız dedim. Yapamayız dediler. Arkamdan gelen adam dışarı servis açın dedi hemen abi diyip açtılar. Normal olarak tepki gösterdim. Çorba falan zaten yok da çay içecek fincan bile yok karton bardak koymuşlar. Bu arada çay da yok. 4-5 demlik var ama sağ olsunlar sadece birinin dibinden zorla çay çıkarıyorsunuz. Çeşit konusuna girmeme gerek yok zaten. Havuz kısmını kullanmadım. Çünkü o kadar çok kişi aynı anda kullanıyordu ki temiz olma olasılığı yoktu. Normal bir insan için gerçekten çok pis bir öğretmenevi. Sadece konumu güzel.

  • Yasin Kalkan
    Yasin Kalkan
    bir ay önce

    12_15temmuz tarihleri arasında 314 nolu odada ailemle konakladım. Odalar temiz ve güzel. Havuzu var. Denize yakın yürüme 8dk. Kahvaltı çeşit bol ve yemekleri leziz. Fiyatları da uygun. Hiçbir teknik arıza yaşamamama rağmen her defasında beni asansörde görüp hocam var mi bir ihtiyaç diyen teknik servis sorumlusu Ali bey ve yemekhanede lobide bahçede bıkmadan bizim her sorumuza içtenlikle cevap veren her konuda yardıma koşan pırlanta gibi genç Arda kardeşim olmak üzere müdüründen emekçisine tüm çalışanlara ayrıca teşekkür ederim. Huzurla çalışın sağlıkla kalin efendim.

  • Ahmet kerim Yetkinşekeci

    Gelip kalanabilecek bir yer konumu çok merkezde çok iyi öğretmenevi çok kalabalık kahvaltı ideal havuza çok giren var havuz büyük ama yetmiyor

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik