Oturum Aç

15 Oda ve 30Yatak Kapasitelidir.
Odalarda Televizyon, Mini Bar, Klima Ve Sıcak Su Bulunmaktadır.
Otopark, Oyun Parkı, Bay-Bayan Kuaförü, Restoran Ve Çok Amaçlı Salon Bulunmaktadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Fiyatlandırma

01.06.2023-31.12.2023

  • Tek Yatak Kahvaltı Dahil

    Öğretmen 250 TL Üye-Memur Yakını 300 TL

    ₺ 350,00

01.06.2023-31.12.2023

  • Tek Yatak Kahvaltı Hariç
    ₺ 200,00

01.06.2023-31.12.2023

  • Oda Kapatma Kahvaltı Dahil

    Üye-Memur Yakını 350 TL

    ₺ 400,00

Google Yorumları

3,7
707 inceleme
  • Hakan Saygin
    Hakan Saygin
    geçen hafta içinde

    Fiyat olarak verilen hizmeti karşıladığını düşünmüyorum bina eski bakımsız verilen kahvaltı özensiz ve yetersiz bu sene 2 gün kalmak zorunda kaldık mecburduk bir daha tercih edebileceğimi düşünmüyorum.

  • İsmet ÇALIŞKAN
    İsmet ÇALIŞKAN
    bir hafta önce

    Türkiyede belkide görüp görebileceğiniz en kötü öğretmen evi. Odalarda böcekler var. Kahvaltı dersen çok çok az çeşit. Birde öğretmen evine vereceginiz parayı 3 yıldızlı bir otele verin daha rahat edersiniz.

  • Nehir
    Nehir
    bir ay önce

    Kahvaltıları güzeldi sadece 2 gün kalmaya geldik ve kapı kitlenmiyo odadan böcek çıktı personel iyidi bir tane bı adam vardı girişte çok kötü karşıladılar 1 puan verme sebebim ise odayı 2 de veriyorladı yarım saat erken verdiler odalarda pisti koltuk vardı odada sıgara külü koltuğu yakmış berbattı bidaha geleceğimi zannetmiyorum

  • Storysu
    Storysu
    bir yıl önce

    Beklentilerimi karşıladı. Mükemmel değildi. Yapi itibariyle eski bir yapı olduğu icin temiz degilmis gibi gözüküyor ama temizdi. Çalışanlar da cok guleryuzluydu. Aksam gec saatte geldik. Mutfak kısmından sıcak su,icme suyunu kullanmamiza izin verdiler. Kahvalti da gayet yeterliydi. Yer olarak deniz kenarinda. Çıkışta sahil kenarından merkeze yürüyerek gittik. Tek eksik olarak kapıları söyleyebilirim. Kapilarin kilit sıkıntısı var. Ilk girdiğimiz odanin kapısı kilitlenmeyecegince oda değiştirdik.bir de televizyon kanallarıni degistiremedik.keske daha fazla vaktimiz olsaydi da lobide oturup cay keyfi yapsaydik :))

  • MUHAMMED KASALI
    MUHAMMED KASALI
    2 hafta önce

    Bir puanı da yorum yazabilmek için veriyorum ne telefona cevap veriyorlar ne konuşuyorlar açıp telefonu devletin yerini bu şekilde kullanıyorlar acilen resepsiyon personeline çeki düzen verilmeli

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik