Oturum Aç

37 Oda Ve 84 Yatak Kapasitesi Bulunmaktadır.
Odalarda televizyon, minibar, klima, saç kurutma makinesi, şampuan ve sıcak su bulunmaktadır.
Otopark, Restoran, Çay Bahçesi, Konferans Salonu, Çok Amaçlı Salon Ve Kapalı Düğün Salonu Bulunmaktadır.
0-4 Yaş Arası Ücret Alınmamaktadır.
5-8 Yaş Arası Yatak Verilmesi Durumunda Yatak Ücretinin Yarısı Alınmaktadır.
9 Yaş Ve Üzeri Tam Ücret Alınır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Fiyatlandırma

Standart Oda

  • Kahvaltı Dahil

    Öğretmen 300-450 TL Kamu Personeli 360-540 TL

    ₺ 390,00

Standart Oda

  • Kahvaltı Dahil

    Sivil 390-585 TL

Suit Oda

  • Kahvaltı Dahil

    Kamu Personeli 750 TL

    ₺ 800,00

Google Yorumları

3,8
552 inceleme
  • Rıfat Düzgün
    Rıfat Düzgün
    bir hafta önce

    Sakın gelmeyin Sık sık elektrik su kesiliyor bu olağan birşeydir fakat tesis bunun için ne su deposu ne jeneratör almamış Yataklar kurtuluş savaşından kalma cepheden gelen askerlerimizin yattığı yataklar o kadar eski Banyo deseniz öyle Tesiste sadece kahvaltı salonu personelleri çok iyi ve güler yüzlü cidden ablalar iyi onun dışında resepsiyonistler kötü hiç birşey soramazsınız sorsanız da cevap alamazsınız :) O yüzden bu hariç her yerde kalabilirsiniz Gidin sahilde yatın aynı şey :)

  • mehmet yıldırım
    mehmet yıldırım
    bir ay önce

    Bina bayağı yıpranmış,odaların (özellikle banyo) temizliğinde vasatının altında kaldılar,ama sahile olan yakınlığı ile iyi bir puanı hak ediyor, resepsiyona 20 Temmuz akşamı bakan arkadaşa(Erkek olan) ve yemekhaneye bakan ablalara yaklaşımları için çok teşekkür ediyorum. 21 Temmuz akşamı görev yapan resepsiyon görevlisi (bayan) telefonla konuşmaktan herhangi bir hizmet yapamadığı için onu değerlendiremiyoruz.

  • KIYMET YUMLU
    KIYMET YUMLU
    2 hafta önce

    Yolun hemen kenarında ulaşımı oldukça kolay.Kahvaltı genel olarak iyi.Meb personeli kahvaltı dahil ücreti 575 tl idi.Genel olarak tercih edilebilir.

  • Filiz
    Filiz
    bir ay önce

    Kaldığım en kötü öğretmenevlerinden biri. Yorumları pek önemsememiştim ne kadar kötü olabilir ki diye önemsemek gerekiyormuş. Çok eski her yer dökülüyor. Eşyaların eskiliği önemli değil fakat temiz de değil hele banyoda gözüm kapalı duş aldım midem bulandı, acilen el atılması lazım o banyolara duşakabinin her yanı duvarlar küflenmiş simsiyahtı. Odada yerde halı var çok kirliydi, perdeler kirden gri olmuş perdeyi açmak için dokunmak istemedim. Çalışanları oraya zorla koymuşlar sanki hepsi canından bezmiş gibiydi, hiç bir şeye yardımcı olmuyorlar soru soruyorsun ne sordun der gibi bakıyorlar. İlk gün uçağımız erken geldiği için mecbur erken gittik rica ettik yoldan geldik yorgunuz oda boşsa erken girelim dedik oda boş olduğu halde almadılar bizi neymiş temizlik 11de başlıyormuş sanki dip köşe temizliyorlar da. Tamam dedik kahvaltı yaptık oyalandık filan. Asansör bozuldu diye temizliğe de çıkmadılar bu sefer 11de, 1 gibi filan anca girdik odaya. Yorgunluktan lobide koltukta uyuyakalmışım. Kahvaltı çok basit, bir gün patates kızartması vardı bir daha çıkmadı sorduk patatesimiz kalmadı dediler. Patates ya sanki ulaşılması çok zor birşey. Domates, salatalık, zeytin, peynir, aşırı haşlanmaktan sarısı yeşermiş yumurta, küçük paket tereyağı bal filan kahvaltı bu kadar. Tek iyi tarafı konumu. O sebeple tercih ettik turlara katılacağımız için direkt önünden alıyor tur araçları diye. Birkaç gün idare ettik mecbur turlarda olduğumuz için sadece uyumaya girdik odaya.

  • Emine Alyaz
    Emine Alyaz
    bir hafta önce

    Altında düğün salonu var. Çok sesli. Düğün olduğundan park yeri yoktu. Oda acayip rutubet kokuyordu.eşyaları eski,basık çok bunaltıcı bir yerdi. Allah'tan 1 gece kaldık. Tek güzel yönü kahvaltıyı terasta deniz manzarasında yapıyorsun.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik