Oturum Aç

Otel Merkezi Bir Konumda Bulunmaktadır.
Odaları Manzaralıdır.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur.
Odalarda Klima(Suit Oda),Uydu Yayınlı TV,Saç Kurutma Makinesi,Mini Bar Buzdolabı Bulunur.
Oda Servisi Hizmeti Mevcuttur.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Mevcuttur.
Restaurantı ve Toplantı Salonu Vardır.
Bahçesinde Cafe Restaurantı Vardır.
Tesisisin Yüzme Havuzu Vardır.
Sahile Yürüme Mesafesinde Bulunmaktadır.
Otoparkı Bulunmaktadır.
0-6 Yaş Ücretsizdir.
Şezlong Ve Şemsiye Ücretsiz Olarak Sağlanmaktadır.
Evcil Hayvan Kabul Edilememektedir.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Google Yorumları

3,8
319 inceleme
  • Elifsu Kuyucu
    Elifsu Kuyucu
    geçen hafta içinde

    Konumu çok güzel, odalar ve havuz temiz. Fakat odalarda prizler sökülmüş sadece mini buzdolabının, televizyonun bir de banyoda kurutma makinesinin prizi var. Telefonumu banyoda sarj etmem çok rahatsız edici bence... Onun dışında tuvaletin kapağı durmuyor, sürekli düşüyor.Kahvaltı da ortanın biraz altı. Bu yüzden 1 puan kırdım çokta puan düşürmek istemedim çünkü çalısan öğrenciler güzel bir is cikartmis tavsiye ederim.

  • leyla dogan
    leyla dogan
    4 hafta önce

    3 gece 4 gün kaldık Şşmdi tüm detayları ile anlatayım : Öncelikle konumu gerçekten çok iyi her yer otele çıkıyor ve otoparkı var. Sabah kahvaltısı asgari düzeyde her şeyden bir çeşit var ve toplam 2 metrelik bir alanda serili açık büfesi.saatleri :7.30-10.00 Havuzu sabah 8 akşam 8 arası ama pek kullanılmıyor büyük olmasına karşın pek temiz gibi gelmedi bana bir görevlisi var mı göremedim. Odamızda bir çift bir tekli yatak vardı bu iyi oldu cünkü bebeğimiz için extra yatak almak zorunda kalmadık. Ve son olarak evet liseli stajyerler vardı bu benim için bir eksi değil ve tolere edilebilir bir ortam oluşturuyorlar sonuçta tecrübe kazanmak için ordalar.

  • ertuğrul şahin
    ertuğrul şahin
    bir ay önce

    Adrasan tatilimiz sonrası bir gün de kemer de kalmak istedik, yer bulabildigimiz tek otel olduğu için burada kaldık. Konumu çok güzel, büyük bir havuzu var ama akşam üzeri su sıcaklığı aşırı yükseliyor ( havuzda sadece 5 dk durup denize geçtim) odada klima, mini buzdolabi, tv mevcut, odalar temizdi. Bina fiziksel olarak klasik devlet kurumu gibi, dısarıdan bakıldığında ve koridorlar okul havasında, danışmada duran beyefendi ilgili ve güleryüzlüydü. Sabah kahvaltı çıkıyor, zeytin peynir domates haslanmış yumurta salam simit çay maydanoz. Aksam ve öglen yemek yok ama lokasyon olarak dısarda istediginiz yerde yiyebilirsiniz. Pansiyon olarak düşünürseniz güzel mekan.

  • İzem Koç
    İzem Koç
    2 hafta önce

    Uygulama oteli olduğu için stajyer arkadaşlar var bu da gayet normal ama güzeldi 1 gece konakladık 3 kişi rahat ettik ama otel yoğundu kalabalık sevmediğimiz için pek bize hitap etmedi açıkcası ama çocukların hakkını yemeyim hizmet güzeldi ellerine sağlık

  • Davut Cakmak
    Davut Cakmak
    bir ay önce

    Merhaba Otel in konum klima ve buzdolabı dışında her seyi kötü Yataklar cok eski ve rahatsız edici dolapta askı adına hiç birsey yok priz 1 tane oda perde arkasında kalmış Tuvalet banyo yenilenmiş görünüyor ama klozet kapakları durmuyor düşüyor banyoda kıyafet asmak için askı yok duş başlıkları kırık oda kapı kilitleri zorlanmış ve kapı kırılmış İlgi ve alaka kesinlikle yok işletme de bi ciddiyet görmedim çocukların eline bırakılmış görünüyor Telefonda 12 yas a kadar ücretsiz deniyor otel e gelince 6 yas a kadar ücret alınmıyor deniyor ekstra ücret cıkartılıyor Gece sıcak su akmıyor Kahvaltı orta nın altı Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik