Oturum Aç

Otel Merkezi Bir Konumda Bulunmaktadır.
Otelde 19 Standart Oda 1 Suit Oda Vardır.
Uygulama Oteli, 8 adet iki kişilik oda, 10 adet üç kişilik oda, 1 adet dört kişilik oda ve 1 adet suit oda olmak üzere 50 Yatak Kapasitelidir.
Uygulama Oteli Tarihi Bir BinadaOlup Tüm Odalar Şehir Manzaralıdır.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur.
Odalarda Klima, Uydu Yayınlı TV, Saç Kurutma Makinesi, Mini Bar Buzdolabı Bulunmaktadır.
Oda Servisi Hizmeti Vardır.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Mevcuttur.
Restaurantı ve Toplantı Salonu Vardır.
Otoparkı Mevcuttur.
0-6 Yaş Ücretsizdir.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Google Yorumları

3,8
329 inceleme
  • ebru çapacı
    ebru çapacı
    bir hafta önce

    Hayatımda gördüğüm en berbat, en kötü ve en fırsatçı işletmeydi 20 lira bile etmeyecek kahvaltı için kişi başı 270 lira ücret aldılar. Tuvaletleri dökülüyor, personel-öğrenci yok sadece iki genç ilgileniyor. Hijyen ve nizam sıfır zorda kaldık burada konaklayalım veyahut en azından kahvaltıyı burada yapalım diyerek tereddüte düşüp asla gelmeyin.

  • Yakup Kara
    Yakup Kara
    geçen hafta içinde

    Wifi yok, kahvaltı çok zayıf. İlerleyen zamanlarda turizm personeli olmak isteyen liseliler hizmet ediyor fakat gerçek iş hayatında 30 saniyede harcanırlar. Kahvaltıda rica minnet çatal ve bi bıçak istedik. Fiyat makul zor durumlarda 3 kişi 1 gece kalınabilir.

  • ŞABAN ALİ KARANFİL
    ŞABAN ALİ KARANFİL
    bir hafta önce

    Odalar eski , banyo tuvalet çok kötüydü , tuvaletin sifonunda su yoktu , mecburen idare ettik , ancak bahçedeki kafeterya iyiydi araç otoparkı vardı .

  • şenay akça
    şenay akça
    bir hafta önce

    Çok kötüydü klima çalışmıyor yastıklar berbat sinekten uyunmuyor bu hizmete göre fiyat çok uçuk kahvaltıyı siz düşünün tek iyi yanı otoparkı olması

  • Ata Platon
    Ata Platon
    4 ay önce

    Uygulama Otelinin bahçesinde çay içelim dedik. Bahçenin işletmesini alanların işletme konusunda ilgi ve bilgi sahibi olmadıklarını görmüş olduk. Çay servisi yapan kişinin bardakları ağız kısmından tutması ve açık çay istememe rağmen "Şu anda bunu takip edemeyeceğim" demesi iyi bir deneyim olmadı. Garson muydu acaba? Yoksa yaptığı işi beğenmeyen birisi mi? Her neyse! Tavsiye edebileceğim bir konuma sahip ancak hizmet ve hijyen iyi değil.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik