Oturum Aç

Otel 36 Oda 84 Yatak Kapasitelidir.
Odalar Standart Olarak Balkona Sahiptir.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur.
Odalarda Klima,Uydu Yayınlı TV,Saç Kurutma Makinesi,Mini Bar Buzdolabı Vardır.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Bulunur.
Otoparkı Bulunmaktadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Google Yorumları

4,3
793 inceleme
  • Mehmet Çelik
    Mehmet Çelik
    2 hafta önce

    Fiyat olarak oldukça uygun. Gerçekten bütçe dostu bir mekan. Ben otelde kalmadım -bu sebeple 5 yıldız verdim- ancak çay bahçesi ortamı bence güzel. Peki neden puanım düşük? Uygulama oteli olmasını da göz önünde bulundurarak bir düzensizlik olduğunu söyleyebilirim. Yani koordinasyon başarılı değil. Sipariş vermek gerçekten zor. En azından ben zorluk çekiyorum. Siparişlerin masaya gelmesi de çok zaman alıyor. Güler yüzlü hizmetin arasında gayet asık suratlı, ters üsluba sahip gençler de var. Ayrıca otoparkta yer olmasına rağmen kapı kapalı ve "Yer yok!" deniyor mesela. Oysa içeride 3 araçlık park yeri gördüm. Tüm bunları bir kenara bırakarak geneli düşünüldüğünde fiyatı uygun, performansı da buna göre bir mekan. Aile ile gelinebilir. Sipariş vermek için sabırlıysanız, beklemek sizin için sorun değilse memnun kalacağınızı düşünürüm. Tavsiye ederim.

  • Mihrinur Gür
    Mihrinur Gür
    bir hafta önce

    Antalya'dan dönüşte bir gece konakladık. Odaları gayet temizdi. Otopark sıkıntısı yoktu. Kahvaltısı hem çeşit hem kalite açısından çok iyiydi. Otelin kafesinde de fiyatlar uygundu. Personeller her konuda ilgiliydi. Ailenizle gönül rahatlığıyla konaklayabileceğiniz bir yer.

  • İbrahim 55
    İbrahim 55
    bir ay önce

    Nevşehir bölgesinde yer bulamadığımdan 1 gece ailecek konakladık. Öncelikle otel olarak mükemmel temizlikte ve rahat. Açık büfe kahvaltı yeterli, tabikide 10 çeşit zeytin yok ama herşey var ve yeterli miktarda. Kötü yorum yapanların sadece cafe müşterisi olduğunu gördüm. Fiyatları uygun geceleri bahçe cafede yer yok nerde ise, nezih güzel sakin bir yer. Bahçeyi dahi sabah makine ile temizlediklerini gördüm. Çalışanlar ilgili ve baya da kalabalık. Bir sürü uygulama otellerinde kaldım en iyisi yada aday olur diyebilirim. Öğretmen evleri ile kıyas bile yapmayınız.

  • Mete Cal
    Mete Cal
    bir ay önce

    Servis tabakları kirli, gelen kahvaltı menüsü eksik. Bunu belirtmek istediğimiz garson laubali. Şikayete bulunmak istediğimizde müdür yardımcısı Serdar Düzgün'ün ve mutfak şefinin ailemle oturduğum masamıza gelip lakayt duruşu ve tavırları bizi çıldırtı. Tek kelimeyle rezalet yaşadık.

  • Ozan Somay
    Ozan Somay
    bir ay önce

    Yıllardır kafeteryasına gelirim, fiyatları gayet ideal ancak 2 aydır düzensiz bir havası var. Elemanlar çok saygılı ancak çok ciddi bir düzensizlik mevcut, Sorunun yönemsel kaynaklı olduğu bariz ortada.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik