Oturum Aç

Otel 36 Oda 106 Yatak Kapasitelidir.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Bulunur.
Odalarda Klima (Suit Oda), Uydu Yayınlı TV, Saç Kurutma Makinesi, Mini Bar Buzdolabı Bulunmaktadır.
Oda Servisi Hizmeti Vardır.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Bulunmaktadır.
Konferans ve Toplantı Salonu Bulunmaktadır.
Cafe Restaurantı Bulunmaktadır.
Sahile Yürüme Mesafesindedir.
Ücretsiz Otoparkı Vardır.
0-6 Yaş Konaklama 1 Çocuk Ücretsizdir.
Evcil Hayvan Kabul Edilmemektedir.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Fiyatlandırma

İki Kişilik Oda

  • İki Kişilik Oda

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 1.200,00

Üç Kişilik Oda

  • Üç Kişilik Oda

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 1.500,00

Dört Kişilik Oda

  • Dört Kişilik Oda

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 1.800,00

Google Yorumları

4,2
852 inceleme
  • Semahat Sağlam
    Semahat Sağlam
    bir hafta önce

    Kafa tatili icin 2 gun bu otelde konakladık. Otel denize yuruyerek biraz uzak ama araba ile cok kolay.onun disinda bir cok yere yakin.sideye yakin. Selaleye yakin.yani konumu cok iyi.tesis gayet iyi.banyo ve odalar boylemiydi bilmiyorum tadilat mi yapildi bilmiyorum ama gayet guzel.temiz.kahvaltisi bence gayet yeterli israftan uzak.saat 10 dan sonra restorabda yemek var.Alibeyin yemekleri gayet guzel.ozellikle kofte, koruli tavuk efsoydu.servisdeki hanimefendinin adini bilmiyorum ama cok ilgili ve guler yuzlu.aksamlari bizi hic caysiz birakmadi.ayrica yemek ucretleri makul bence. Kisacasi tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim.

  • Levent ŞIK
    Levent ŞIK
    2 ay önce

    Mütevazı kimliği ile fiyat/performans dengesine sahip nitelikli bir tesis. Personeli içten, samimi ve çözüm odaklı. Odalar oldukça mütevazı döşenmiş, yeterli büyüklükte ve temiz. Fiziki ayrıntı temizliğinde eksiklikleri var. Ancak yastık ve yorganlar bembeyaz ve tertemizdi. Mutfak bölümü özel bir kaç cümleyi hak eder. Gerek akşam yemeğinde sunulan çeşitler ve lezzetli kafe yemekleri gerekse sabah kahvaltısında verilen açık büfe ürünleri damakta iz bırakır cinstendi. Teşekkür etmek için temas kurduğumuz mutfak ve tesis sorumlusu personelin işlerini ne kadar severek yaptıklarına tanık olduk. Bu tesis hem içeriği hem de idare edenleriyle, mütevazı bütçe ve olanaklarla nasılda güzel ürünler ortaya konulabileceği konusunda pek çok kamu tesisine örnek olarak gösterilebilir.

  • oğuz deveci
    oğuz deveci
    bir hafta önce

    Temizlik güzel, kahvaltı güzel çalişanlar ilgili odalar temiz...bir kişi kaldım pansiyon fiyatına kahvaltı dahil güzel bir otelde kalmış oldum.... tavsiye edilir.....

  • Düriye Zincirlitaş
    Düriye Zincirlitaş
    bir hafta önce

    Karşılamadan itibaren güven duyduğum işletmenin ,odaları ve restoranı çok temiz ve hatasızdı.güleryüzlü işletme çalışanlarına çok ama çok teşekkür ediyorum..En kısa zamanda tekrar gelmeyi umud ediyorum .Aşçımıza da ayrıca çok teşekkürler.

  • Fatih Öter
    Fatih Öter
    bir ay önce

    Manavgat çevresinde gidilebilecek en fiyat/performans lokasyonlardan birisi. Bu özelliğiyle öğrenci dostu bir yer. O skalada beklenen hizmet kalitesinin üzerinde bir performansı vardı, odaların ve banyoların temizliği gayet iyiydi. Ben 4 kişilik odasında kaldım ancak 2 kişilik odaların daha konforlu olacağı kanaatindeyim. Bulunduğu konumla Side'ye arabayla 10 dakikalık bir mesafede bulunuyor. İçinde atların bulunduğu hoş bir bahçeye ve orman manzarasına sahipti. Açık büfe kahvaltısı da gayet zengindi. Kendinize uygun bütçeli otel arıyorsanız bu yer aradığınız hizmeti yeterince karşılıyor.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik