Oturum Aç

Otel 64 Odaya Sahiptir.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur
Odalarda Klima,Uydu Yayınlı TV,Saç Kurutma Makinesi,Mini Bar Buzdolabı Bulunmaktadır.
Oda Servisi Hizmeti Bulunur.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Bulunmaktadır.
Ücretsiz Otoparkı Vardır.
0-6 Yaş Konaklama Ücretsizdir.
150 Kişilik ve 300 Kişilik Çok Amaçlı Salonları bulunmaktadır.

 

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Google Yorumları

4,1
2.186 inceleme
  • Ali Kuru
    Ali Kuru
    bir hafta önce

    Konum olarak güzel yerde hayvanat bahçesine de yakın olması odalar güzel ve temizdi sadece yol tarafındaydi oda çok araba sesi vardı gece bile devam etti ses orman tarafı tercih edilebilir onun haricinde başarılı otel fiyat konusunda da iyiydi teşekkürler.

  • Hüdaverdi Kul
    Hüdaverdi Kul
    geçen hafta içinde

    Gaziantep de oteller içindeki en iyi f/p oteli…hele ki kamu çalışanı ise daha da avantajlı…klasik MEB’in uygulama otellerinden çok farklı…çalışanlar turizm lisans mezunu. Odalar gayet rahat ve temiz…kesinlikle tavsiye ederim hele ki orman manzaralı odalarınin manzarası burasi guneydogu bolgesinde degil diye dusunduruyor..!

  • Mira Topuz
    Mira Topuz
    bir hafta önce

    Odalar ferah ve geniş benim için en önemli detay temizlik ve o konuda çok başarılı kesinlikle çok temiz bir uygulama oteli be bir daha antebe gelsem bir daha burda kalırım kahvaltıda fena değil

  • Duygu Kizil
    Duygu Kizil
    bir ay önce

    20 ağustos 2024 te 1 gece konakladık.2 yetişkin 1 çocuk için 2.150 TL ödedik. Hayvanat bahçesine yakın olduğu için burayı tercih ettik ama merkeze 20-25 dk uzak.1 puanı odanın aşırı derecede sigara kokmasından, 1 puanı ise gece yarısı klimadan akan sular nedeni ile uyanmamız ve sonrasında da klimayı kullanamamış olmamızdan kırdım.Odalar ferah, temizlik idare eder, kahvaltı iyi, personel ise çok ilgili.Özellikle Yener Bey'e ilgisinden dolayı çok teşekkür ederiz.bize şehir gezi planı oluşturdu ve 15 dk anlattı sağolsun.

  • Kadir Doğanşahin

    Bankodaki Beyefendi ile başlamak istiyorum, çok nazik ve ilgili birisi, kendisine buradan da teşekkür etmek isterim. Oteli kesinlikle tavsiye ederim ama sadece 5. kat odalarında kalmayın çok sıcak oluyor ve sonradan kat çıkmak sureti ile yapıldığından sanırım biraz plansız, eğreti. Sabah kahvaltısı açık büfe ve zengin içerikte. Fiyatta biz kamu personelleri için oldukça iyi seviyede. Hayvanat bahçesinin hemen yanında yer alıyor. Öyle koku olur filan diye düşünmeyin, bizim öyle bir çekincemiz vardı ama öyle bir sorun yaşamadık.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik