Oturum Aç

Tesis 10 Suit 45 Oda ve 80 Yatak Kapasitelidir.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur.
Odalarda Klima,Uydu Yayınlı TV,Saç Kurutma Makinesi,Mini Bar Buzdolabı Standarttır.
Oda Servisi Hizmeti Mevcuttur.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Bulunur.
Restaurantı ve Toplantı Salonu Vardır.
Merkezi Bir Konumda Bulunmaktadır.
Tabldot Öğlen Yemekleri Ücret Karşılığı Sunulmaktadır.
0-6 Yaş Ücretsizdir.
7 Yaş Ve Üstü Tam Ücret Alınmaktadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Google Yorumları

3,9
2.101 inceleme
  • eslem gül
    eslem gül
    bir hafta önce

    700 km’lik yolculuktan sonra 1 gece konakladık. İlk verdikleri odaya idrar kokusundan giremedik değişmelerini istedik. Sonra yeni oda verdiler lakin odanın kartı kapıyı açmayınca 3-4 kere in çık yaptık. Kapı açılmayınca bu sefer başka oda verdiler. Yorgun argın 1 saat odanın ayarlanmasıyla uğraştık. Resepsiyonda çalışanlar aşırı ilgisiz Temizlik elemanı var ama odalar ve koridorlar kirden görünmüyor. Her tarafta Toz tiftik yumakları uçuşuyor. Lavabolar eski ve kirli. Asla tavsiye etmiyorum. Kişi başı 900 tl ödedik 200 daha ekleyip 5 yıldızlı otelde kalabilirsiniz. Asla bu fiyatı etmiyor. Bir daha asla kalmam.

  • E** B**
    E** B**
    geçen hafta içinde

    Eşimle bir ay önce kaldık. Otel tarzında bir öğretmenevi. Çok memnun kaldık. Yemeği, odaların temizliği tam. Emeklilere ayrı bir indirim uyguluyorlar. (Hatırlatmanız gerekli) Kahvaltı terası güzel. Tek sorunu araç için park yeri.

  • Özge T.
    Özge T.
    3 hafta önce

    Kapi girisinde manisa ogretmenevi yazan tabela bina temizligi ile ilgili herşeyi açıklıyor. Oraya bakip temizliğine not verebilirsiniz. Binanın geri kalani merdivenler, altıncı kat yemek masalari ve odalar da ayni sekilde tozlu ve pis. Yataklari o kadar rahatsız ki sabah olsun diye dua ettik. Binanın goruntusu sizi yaniltmasin bizim gibi arkaya bakan ikinci kattaki izbe odalardan birine verilirseniz korku koridoru gibi bir odadan gecerek telefon isigi ile odaniza gideceksiniz. balkonda karabocekler vardı içerde denk gelmedik ama bu temizlikle kesin icerde de vardır. kahvaltıda hazir patatesi bile yaga sokup cikarmislar onu bile kizartmamislar. çeşitler vasat. olmasa da olur deyip tabağa almadığım cok sey vardi. sukur ki ertafa gideriz deyip daha fazla kalalım demedik manisaya yolum kolay kolay düşmez de duserse de buranın önünden gecmem. 13 yıllık devlet memuruyum kaldığım yerler arasinda en kötüsü burası oldu

  • Hüseyin Bilgiç
    Hüseyin Bilgiç
    bir hafta önce

    Çok başarılı bi öğretmen evi. Odalar geniş ve temizdi. Bulunduğu yer güzel 5. Kattaydık balkonu da geniş ve manzara da güzel. Fiyatı da diğer öğretmen evlerine göre uygun. Kahvaltılı ve kahvaltısız seçeneği de var.

  • Filiz YİLMAZ
    Filiz YİLMAZ
    3 hafta önce

    5 Ağustos 2024 bir gece ailemle konakladık. Kötü yorumlardan ve Selçuk öğretmen evinden sonra bana gayet güzel geldi. Temiz, ve düzenli bir oda. Klima çalışıyor. Tek problem su çok az akıyor.duş almak zor. Bir de internet az. Size kalmıyor. Yemekler güzel ve uygundu. Personel Güleryüzlu ve samimiydi. Biz memnun kaldık. Teşekkür ederiz.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik