Oturum Aç

Tesiste 40 Oda Mevcuttur.
Single(Tekli),Twin(İkili),Triple(Üçlü),SUIT(Aile) Tiplerinde Odalar Vardır.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur.
Odalarda Klima(Suit Oda),Uydu Yayınlı TV,Saç Kurutma Makinesi,Mini Bar Buzdolabı Standarttır.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Bulunur.
Restaurantı ve Toplantı Salonu Vardır.
Otoparkı Bulunmaktadır.
0-6 Yaş Ücretsizdir.
Evcil Hayvan Kabul Edilememektedir.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Google Yorumları

3,8
362 inceleme
  • Erkan Ozata
    Erkan Ozata
    geçen hafta içinde

    Yaklaşık bir ay önce üniversitenin uygulama otelinde 2 yetişkin ve 2 çocuk olarak dört kişi konakladık. Kamu misafirhaneleri ve üniversite uygulama otelleri arasında gördüğüm ve kaldığım en kotu oteldi. Odadaki yataklarda ki tellerin tamamını hissettim. Bu kadar içi kötü bir otel görmedim. Üniversitenin konuk evi olması bulunduğu konum nedeniyle kalınacak bir yer olarak tercih edilebilecek bir yerken bu kadar kötü olması açıkçası çok üzücü

  • Nevino
    Nevino
    3 hafta önce

    Biz arkadaşımızın düğünü için geldiğimizde 1 gece konakladık. 2 kişilik oda için gecelik 1300 tl verdik. Kahvaltı dahildi. Kahvaltıda haşlanmış yumurta, ekmek, domates, salatalık, paketli kahvaltılıklar, zeytin çeşitleri, peynir çeşitleri ve çay vardı. Odalarda tek kullanımlık terlikler ve girişte bardak su veriliyordu. Odalarda buzdolabı ve tek camda sineklik vardı. Bizim için temizliği ve içerisindekiler yeterli geldi. Uzun süre kalınır mı bilemem 1-2 gece kalmak için ideal geldi. Arabanızı park etmek için yeterli alan mevcut.

  • Rahime Demir
    Rahime Demir
    3 hafta önce

    2 kamu personeli konaklama yaptık .Kişi başı 650 tl idi.Girişteki beyefendinin ilgisi haricinde faciaydı.Klima yok.Oda (2 kişilik ) o kadar dardı ki valizimi açık bırakamadım.Lavabo akıtıyordu.Sabaha kadar soğutmayan buzdolabının sesini dinledik. Bu eleştirileri dikkate alıp biraz da olsa geliştirirler umarım.

  • Şükran Kılıç Güller

    Alanya tatili için yol kısaltmak amaçlı tek bulduğumuz konaklama alanı burası idi. Bir gece; iki yetişkin bir çocuk kaldık. Odada üç kişilik tek yatak olduğu söylenmişti ama yerde de bır yatak öncesinden kalmış. Oda dört yataklı idi. Rahat ettik. Sıcak suyunu kullandık, kahvaltısı yeterli ve çayları da lezzetlı idi. Resepsiyondaki beyefendiye teşekkür ediyoruz ilgili ve kibardı.

  • Bilal Bacanak
    Bilal Bacanak
    3 hafta önce

    Yol üstünde Isparta'da bulabildiğimiz misafirhaneydi, eşimle bir gece konakladık 1300₺ geceliği, konumu iyi ama odalar maalesef, eski ve bakımsızdı, sıcaktı klima yoktu odada, kahvaltı yeterliydi,

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik