Oturum Aç

Odalarda Televizyon, Mini Bar Bulunmaktadır.:
7/24 Sıcak Su Hizmeti Vardır.
Odalarda Klima Mevcuttur.
Otelde 5 Kral Dairesi 9 Suit, 15 Double ve 80 Single Oda Bulunmaktadır.
Oda Servisi Hizmeti Bulunmaktadır.
Yüzme Havuzu Bulunur.
Ücretsiz Otoparkı Mevcuttur.
Tesis 107 Oda 220 Yatak Kapasitesine Sahiptir.
Ücretsiz Wi-Fi Vardır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Google Yorumları

4,2
4.160 inceleme
  • HAMİDE YILMAZ
    HAMİDE YILMAZ
    bir hafta önce

    3 yıldızlı otel tadında, kendine ait havuzu -yetişkin ve çocuk ayri- ve otoparkı bulunan, odaları küçük olmakla birlikte gayet temiz olan, ücretsiz kahvaltısında açık bufesiyle yeterli bir menu sunan, açık ve kapalı kafetaryasi ile uygun fiyata içecek ve yiyecek imkanı bulduğunuz, deniz manzaralı odaları olan ve denizin hemen kenarında olan güzel bir konaklama yeri. Odalarda klima ve mini buzdolabı mevcut. 2 adet asansörü bulunuyor ancak biraz küçük. Mobile kütüphane ve sürekli açık klima ile rahatça oturabiliyorsunuz. Düğün salonu da var ancak odalara ses gitmiyor. Park yeri için bile güvenlik yardımcı oluyor.

  • Gonca S.
    Gonca S.
    2 ay önce

    Onlarca öğretmenevinde kaldım, ilk defa sevebildiğim bir yere denk geldim. 3yıldızlı otel gibi, havuzu var bonesi olan girebilir. . Odaların çoğu deniz manzaralı. Temizlenmesi çok güzel yapılıyor. Kahvaltı açık büfe , çeşit fazla öğretmenevine göre. Park yeri sorunu yaşamadık. Denizin kıyısında. Konumu güzel. Tek eksi yanı asansör, küçücük. İşletenlerede çalışanlara da teşekkür ederim.

  • Celal ASLAN
    Celal ASLAN
    bir ay önce

    Çok güzel bir öğretmenevi. Sabah kahvaltısı açık büfe. Yanında ayrıca kafe var oradan da gece 11 kadar faydalanabiliyorsunuz. Havuzu güzel ve bakımlı. Bonesiz almıyorlar. Odaları temiz. Bir çok öğretmenevine örnek olmalı.

  • Vahide BAKTIR
    Vahide BAKTIR
    4 hafta önce

    Odalar banyolar yenilenmiş temizdi. Kahvaltı dahil ama sıcak çeşidi yoktu hiç . 2 gün ordaydik hiç patates kızartması yoktu.odalarin hepsi manzaralıydi. Kafedeki yemekleri de beğendik lezzetli ve doyurucuydu. Tek sıkıntımız (soli)sahili derin, dalgalı ve taşlıydı. Yuzemedik . 2 gece için 3 kişi 4600tl verdik gayet uygun bence . Herkese tavsiye ederim çok memnun kaldık

  • Berkay Baz
    Berkay Baz
    2 hafta önce

    Müthiş bir yer. Konumu harika. İmkanlar ve sunulan hizmet parasını hak ediyor. Öğretmenevi tüm birimlerini temiz bir şekilde tutuyor. Havuzundan tutun restoranına kadar her yer tertemiz. Çalışanlar güler yüzlü ve desteğe ihtiyaç duyulursa anında yardım ediyorlar. Yemekler mükemmel derecede güzel. Porsiyonlar şu anki enflasyona göre inanılmaz dolu. Kaliteli malzeme kullanarak kaliteli ve lezzetli yemekler sunuyorlar. Mutlaka gelinmeli. Arabasız gelecekler için öğretmenevinin arkasında Garenta araç kiralama şirketi var. Öğretmenevinin ön tarafı denize bakıyor ve akşam çıkıp sahil parkında yürüş yapabiliyorsunuz. Odalarda klimalar sorunsuz şekilde çalışıyor. Tuvaletler ve banyolar, havlular temiz. 3 günde bir temizlik yapılıyor. Onun dışında şampuan, tuvalet kağıdı vb şeyler erken biterse talep edebiliyorsunuz. Odalar oda kartı ile açılıyor. Dışarıdan açılması mümkün değil. Zaten it kopuğun uğrayacağı türden bir yer değil burası.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik