Oturum Aç

Odalarda Televizyon, Mini Bar Bulunmaktadır.:
7/24 Sıcak Su Hizmeti Vardır.
Odalarda Klima Mevcuttur.
Ücretsiz Otopark Bulunur.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Fiyatlandırma

Suit Oda

  • Öğretmen

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 700,00
  • Kamu Personeli

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 1.050,00
  • Sivil

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 1.300,00

Double Oda

  • Öğretmen

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 325,00
  • Kamu Personeli

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 475,00
  • Sivil

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 600,00

Oda Kapama

  • Öğretmen

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 550,00
  • Kamu Personeli

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 850,00
  • Sivil

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 1.100,00

Google Yorumları

3,7
1.404 inceleme
  • Dulcinea Toboso
    Dulcinea Toboso
    geçen hafta içinde

    Yani cok temiz degildi, yataklar haricinde. Merdivenlerde bildigin sac, toz karisimlari kol geziyordu. Kahvaltiliklar kaliteli degil ama dozunda idare eder.

  • Mehmet Ayten
    Mehmet Ayten
    2 hafta önce

    Odalar ideal, temizliği güzeldi. Konum olarak çok merkezi olmasa da ulaşımı zor değil. Sessiz, sakin bir konumu var. Anayol üzeri olmasına rağmen ben gürültüden rahatsız olmadım. Kahvaltısını denemedim. Olumsuz yan olarak asansörü yok ve fiyat olarak da çok tatmin edici değildi.

  • Ersin KIZILTEPE
    Ersin KIZILTEPE
    2 hafta önce

    Temizlik ve düzeni yerindeydi. Biraz eski olmasına rağmen bence yeterli. Akşamları odanın balkonunda oturması ayrı bir rahatlık sunuyor. Resepsiyondaki Ahmet Bey'e ilgi ve alakası için ayrıca teşekkür ederim.

  • Ahmet F. YILDIZ
    Ahmet F. YILDIZ
    geçen hafta içinde

    Resepsiyon ilgisiz. Odalar bakımsız. Musluk kırık, odanın kapısı anahtarsız kapanmıyor. Balkonun kapısı kapanmıyor bozuk. Televizyon bozuk. Odalarda klima yok. Peki fiyat uygun mu? Yok o da değil. Tavsiye etmem. Son olarak hafta sonu düğün oluyor öğretmenevinde kalmayı düşününler aklında bulundursun.

  • MKY
    MKY
    bir ay önce

    Danışmadaki kişi kimdir bilmiyorum ama üslubu çok bozuk...eşim ve ben 2 tane çocuk Karaman'dan geliyoruz 2 saatlik yolumuz var dedik adam 2 saat içinde gelmezseniz rezervasyon iptal olur dedi neyse tamam dedik odaya rezervasyon yaptırdık...gittiğimizde oda ücretini kredi kartımla yaptım ve odaya çıktığımızda bize 2 tane ayrı dar yatak vermiş..indik aşağıya Danışmadaki kişiyle görüşelim diye adama ek bir yatak veya başka bir odada yer varsa bizi oraya almasını söyledik bize 750 lira daha ödeme yaparsınız vs diye konuştu. Benim çocuklarımdan biri 1 biri 5 yaşında...bildiğim kadarıyla bu çocuklardan yatak ücreti falanda alınmıyor...Danışmadaki kişiye durumu izah ettik biz sizinle bu şekilde konuşmadık biz en az 3 yataklı bir oda istedigimizi belirtmiştik dedik ama adam bize benim yapabileceğim bisey yok ödemeyi de kartla yaptınız size geri ödemeye yapamayız git istersen bizi cimere de şikayet et diyerek akil vermesi üzerine biz kalmak istemedik paramızın iadesini istedik ancak bununda mümkün olmadığını belirtti.Biz de müdür kimse onunla görüşelim deyince adam bu sefer öğretmenevinin muhasebecisini aramış bizi onunla görüştürdü. Sagolsun bu beyefendi anlayışlı biri çıktı ve ödemenizin yapılabileceğini belirtti. Danışmadaki kişi zoraki ödemeyi iptal etti. Daha diyorki fazla fiş kestik bunu nasıl kapatacaz diye sitem ediyor sanki fişi bize kesti..Burdan yazıyı okuyup maliyede çalışanlarda varsa lütfen burayı denetlesinler açıkça çok rahatsız oldum...Asansör de yok kalınacak yer değil..

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik