Oturum Aç

Odalarda Televizyon, Mini Bar Bulunur.
7/24 Sıcak Su Vardır.
Odalarda Klima Mevcuttur.
Of Öğretmenevi 10 Oda ve 32 Yatak ile Hizmet Vermektedir.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Fiyatlandırma

Kişi Başı Fiyatı

  • Kamu Görevlisi

    Kahvaltı Dahil Değildir.

    ₺ 140,00
  • Sivil / Misafir

    Kahvaltı Dahil Değildir.

    ₺ 160,00

Google Yorumları

2,7
51 inceleme
  • Yusuf Batur
    Yusuf Batur
    2 hafta önce

    Berbat bir yer, fazladan oda yapacağız diye balkonları kapatıp oda yapılmıştı. Oda da hava alacak pencere yoktu. Sabah tuvaletlerden çok kötü bir koku yayılıyordu. Kahvaldı salonu sadece 3 masalık küçük bir alan, kahvaltı yapmak için sıra bekledik ve çok kötü kokuyordu. Masalar temizlenmiyor yiyen gidiyor, pis masada kahvaltı yapmak zorunda kaldık. Son derece pis bir öğretmenevi zorunlu olmadıkça kalmayın derim.

  • Özgün Öztürk

    Trabzon Of Öğretmenevi ve ASO idaresi ve çalışanlar olarak misafirlerimize daha temiz, daha rahat bir konaklama sağlamak adına odalarımızın boyası yapıldı, nevresimler değiştirildi, lavabo ve banyolar elden geçirildi ve kireç lekeleri temizlendi. Yorum yapan misafirlerimizin eleştirilerinden yola çıkarak olumsuzlukları gidermeye çalıştık. Gelenlere müşteri değil misafir olarak hizmet etmek bizim önceliğimizdir.

  • Şura Yıldız
    Şura Yıldız
    3 hafta önce

    Bir sürü öğretmenevi gördüm gördüğüm en berbat yerlerden birinci numara burası. Temizlik desen yok bizden önce gelen kişilerin tuvalette çöpleri hala duruyordu klozet desen o da aynı şekilde. Klima takılmış odaya ama onun da kendine hayrı yok 18de çalıştırmamıza rağmen biraz bile soğutmadı. Resepsiyondaki sakallı olan beyfendinin de müşteriyle konuşma üslubu çok ters. Bizim onu memnun etme gibi bir çabamızın olmasını bekliyor herhalde. Aynı zamanda asansör yok kaçıncı kata denk gelirseniz valizlerle beraber güzel bir yolculuk sizi bekliyor.

  • Erdinç CÜREBAL
    Erdinç CÜREBAL
    2 hafta önce

    Mutlaka restore edilmesi gereken bir yer. Evet iş görür mü görür ancak kahvaltısının tabakla verilmesini beğenmedim. Ve yetersiz bir sirkülasyon alanına sahip.

  • Furkan Gun
    Furkan Gun
    9 ay önce

    Bir Yıldızı Bile Hakketmiyor Gerçekten İçerisi Çok Pis Nevresimler Kırışık Yataklarda Kıl Tüy Dolu İnsan Arada Bir Yıkar Şunları. Koridorlar Tertemiz Keşke Odalarda Öyle Olsaydı. Çok Zor Durumda Kalmadıkça Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum Yakın Çevrede Daha Temiz Öğretmen Evleri Var

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik