Oturum Aç

42 Oda ve 110 Yatak Kapasitelidir.
Odalarda Televizyon, Mini Bar, Klima, Merkezi Isıtma, Saç Kurutma Makinesi Ve Sıcak Su Bulunmaktadır.
Otopark, Kafeterya, Restoran, Çok Amaçlı Salon, Türk Hamamı, Termal Havuz Ve Özel Plaj Bulunmaktadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Fiyatlandırma

Ön Oda

  • Ön Oda

    Öğretmen 750 TL Kamu Personeli 1500 TL

    ₺ 1.550,00

Arka Cephe Oda

  • Arka Cephe Oda

    Öğretmen 700 TL Kamu Personeli 1400 TL

    ₺ 1.450,00

Balkonsuz Oda

  • Balkonsuz Oda

    Öğretmen 650 TL Kamu Personeli 1300 TL

    ₺ 1.350,00

Google Yorumları

3,9
854 inceleme
  • Tuğba Ertuğ
    Tuğba Ertuğ
    2 hafta önce

    Bir haftadır konakladığımız Öğretmen evinden bugün çıkış yaptık. Alaçatı'da kalabileceğimiz en güzel yerde kaldık diyebilirim. Odalarin tertip ve temizliği mükemmeldi. Çarşaflar ve havlular tertemizdi.Banyoda sabun, saç kurutma makinesi,tuvalet kağıdı ve şampuan mevcut.Neredeyse bir ev konforu vardı. Personel deseniz ilgi alaka mükemmel. Her giriş ve çıkışta güler yüzle karşıladılar. Özellikle Müdür yardımcısı Serdar hocam her gün herkesle tek tek ilgilendi. Bunun dışında sabah kahvaltısı 30 çeşit idi. Herşey taptaze ve sıcak. Çay sürekli yenileniyor. Soğuk su dan tam buğday ekmeğine kadar herşey ayrıntısına kadar düşünülmüş. Mutfak personeli de çok temiz ve ilgililer. Çay alanı sürekli temizleniyor. Masalardaki tabaklar toplanıyor. Kısacası içerdeki herşey harikaydı. Alaçatı'ya gitmek isteyen herkese tereddütsüz tavsiye ediyorum.

  • Ozcan Yavas
    Ozcan Yavas
    3 ay önce

    Konum olarak muhteşem bir yerde. Yönetimin değişmesiyle odalar yenilenmiş ve yorumlarda yazılan eksiklikler giderilmiş. Odalar üç yataklı, balkonlu, temiz ve bakımlı. Manzarası çok güzel. Kahvaltı açık büfe ve gayet yeterli. Çalışan arkadaşlar güler yüzlü, yardımsever kısacası mükemmeller. Çalıştay için bulunduğum öğretmenevinde yabancılık çekmedim. Kendimi evimde gibi hissettirdikleri için başta yönetim olmak üzere bütün çalışanlarına çok teşekkür ederim.

  • MADAM
    MADAM
    bir ay önce

    Beklentimizin çok üzerinde bulduk... Odalar özenli düzenlenmiş... Otopark sorunu yok... Çalışanlar çok kibar, güler yüzlü, saygılı...Kahvaltısını çok beğendik... Her şeyiyle güzel bir tatil oldu bizim için... Hakan Bey, Emir Bey ve restorant çalışanlarına gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz...

  • Sukran Evirgen
    Sukran Evirgen
    2 ay önce

    Çeşme Alaçatı Öğretmenevi mükemmel manzarası ve serinleten esintisi ile bizi her zaman büyülüyor. Her yaz tatil planımızda yer alıyor. Bu yıl geldiğimizde odaların tadilat sonrası yenile ndiğini gördük. Emek verenlerin emeğine sağlık. Bahçedeki zengin ve doyurucu kahvaltı, personelin sıcak ilgisi, tertemiz odalar, kendinizi evinizde hissettiren öğretmenevi yönetiminin nezaketi için minnettarız. Nazik ‘personellerden’ birisi de Havhav Paşa:) Kocaman gövdesi basamaklara zor sığmasına rağmen konukları merdivenlerde karşılamaktan vazgeçmiyor Paşa :)

  • Onur KÇN
    Onur KÇN
    geçen hafta içinde

    Alaçatı'yı ve öğretmenevini çok sevdik. Arkadaşlar çok ilgililer, danıştığımız her konuda yardımcı oldular, Ahmet Abi ve Efe Kardeşime ayrıyetten teşekkür ediyorum. Kahvaltısı ve oturma alanları çok güzel. Tek gözüme çarpan kocaman balkonların bu kadar kullanışsız olması, bu konuda taleplerim; -arka cephedeki balkonlara ön cephedeki balkonlar gibi özen gösterilmeli (sandalye, sehpalar gibi) -balkonlarda priz olsa daha güzel olur. -balkon ışığının anahtarını niçin gardrop arkasına koydunuz. Yazın balkonda vakit geçirmeyi seven biri olarak bu konuya değindim. Seneye inşallah tekrar görüşmek dileğiyle, kendinize ve kurumunuza iyi bakınız. Saygılarımla

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik