Oturum Aç

8 Oda ve 20 Yatak Kapasitelidir.
Odalarda Televizyon, Mini Bar,Merkezi Isıtma, Klima, Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Şampuan ve Sıcak Su Bulunmaktadır.
Otopark, Kafeterya, Okuma Odası, Kütüphane, Bilgisayar Odası,Bay-Bayan Kuaförü, Restoran, Çok Amaçlı Salon Ve Oyun Parkı Bulunmaktadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Google Yorumları

3,8
550 inceleme
  • Cüneyt Şahin
    Cüneyt Şahin
    2 ay önce

    Tire merkez meydanda bulunan, bahçesinde çocuk parklarının ve çok geniş bir yeşil alanın olduğu, cafesinde fiyatların gayet makul olduğu bir işletme. Odaları ferah, geniş ve temiz. Çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Bakım ve onarım yapılıyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum.

  • Tunahan İpek
    Tunahan İpek
    2 hafta önce

    Gayet güzel ve temiz bir öğretmenevi. Tire meydaninda ve bu büyük bir avantaj sağlıyor her şeye yakınsınız. Bitişiğinde bir çay evi var. Öğretmen evine mi ait tam anlayamadım ama orasida çok güzel ve fiyatları oldukça uygun. Odalar temiz ve klimalı. Çift olarak kaldık ve 600 TL ödedik. Bu fiyata bu imkan çok güzel. Tavsiye edilir

  • Nursima Canbaz
    Nursima Canbaz
    bir ay önce

    İzmir e giderken Tire öğretmenevinde bir gece konakladık. Türkiye’nin bir çok öğretmenevinde konakladım arkadaşlar ve burası en beğendiklerimden birisi. Öğretmen olduğum için eşim ve ben 600₺ ye kaldık. Anladığım kadarıyla yeni tadilat görüp yenilenmiş. Gayet temiz sakin ve rahattı. Çok hoş bir bahçesi var. Tek eksiği kahvaltı servisi olmamasıydı.

  • Esra Keskin
    Esra Keskin
    geçen hafta içinde

    1 hafta boyunca rahat temiz bahçesinde çam havasıyla tatil yaptık kahvaltı da olsa güzel olurdu

  • Naci akın
    Naci akın
    4 hafta önce

    Çok iyi ağırladılar, çok memnun kaldık. Bahçesi de çok güzel ve keyifli. Büfesinde tost, gevrek, poğaça, börek gşbş atıştırmalıklar da olsa çok iyi olur

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik