Anaokulunda
-Uyku Odası
-Yemekhane
-Havuz
-Kapalı Spor Salonu
-Laboratuvar
-Sanat Atölyesi
-Kütüphane
-Müzik Odası
-Oyun Alanı
-Revir
-Bahçe
-Akıllı Tahta
-Sera
Bulunmaktadır.
Anaokulunda
-Bale
-Origami
-Modern Dans
-Drama
-Görsel Sanatlar
-Tiyatro
-İngilizce Drama
-Jimnastik
-Halk Oyunları
-Dans
-Orff
-Yüzme
-Yoga
-Piyano
-Atletizm
Eğitimleri Verilmektedir.
Anaokulunda Bulunan Kulüpler:
-Satranç
-Müzik
-Ekoloji
-Akıl ve Zeka Oyunları
-Robotik
-Yabancı Dil Kulübü
-Kodlama
Anaokulunda Benimsenen Eğitim Modelleri:
-MEB Odaklı Eğitim
-Çoklu Zeka Modeli
-GeniuSpy Düşünme Becerileri Programı
Tuvalet Eğitimi Verilmektedir.
Ortalama Sınıf Mevcudu 16’dır.
08.00-18.00 Saatleri Arasında Eğitim Verilmektedir.
Yaş Aralığı 3-6’dır.
Yaz Okulu Hizmeti Bulunmaktadır.
İngilizce,İspanyolca,Almanca Ve Rusça Eğitimi Verilmektedir.
Psikolojik Danışman Öğrencilerle Haftada Birkaç Kez Görüşmektedir.
Geçen yıl ve bu sene oğlum yaz okuluna katıldı. Burayı seçmeden önce çok fazla okul gezdik o bölgede. Çocukları servislere doldurup yüzmeye götüren kurumlardan sonra burası bize harika geldi. Kapalı yüzme havuzu okulun içinde. Yüzme, basketbol, cimnastik, drama, dans ve yoga gibi çok çeşitli branşlar var. Özellikle yaratıcı drama dersi oğlumun favorisiydi.
Deprem dayanıklılığı bizim için çok önemliydi. Okulun girişinde kocaman asmışlar zaten raporları. Biz detaylı incelemek istedik, eşim mühendis olduğu için. Bugüne kadar gördüğümüz en detaylı bina deprem raporuydu, bina depreme dayanıklı. Okul binalarının deprem güvenlik katsayıları normal binalardan çok çok daha yüksek olur. Binanın sağlam oluşu bizi çok rahatlattı.
Gerek kayıt esnasında gerek yaz okulu süresince tüm çalışanlar kendi çocukları gibi öğrencilerle ilgilendiler. Sıcak gün uyarısı varken bahçe etkinliklerini ona göre düzenlediler. Çok sıcak günlerde çocuklar su savaşı yaptı. Gastronomi derslerinde kendi pankeklerini, kurabiyelerini ve hamburgerlerini yapmayı öğrenmişler. Daha verimli bir yaz okulu olamazdı.
Öğrendiğimiz kadarıyla okul 1,5 yıl önce el değiştirmiş. Şimdi yorumlara da bakıyorum da kötü yorumlar da var. Bunlar eski sahiplerin zamanından kalmadır. Biz iki yazdır 5 yıldızlı hizmet alıyoruz. Ne kadar tanıdığım anaokulu döneminde çocuk varsa mutlaka bu okulu da bir gezin diyorum. Okul binası her yerde var ama içindeki ilgili öğretmen ve yönetici her yerde yok. Validebağ Koleji'nde sadece kapıdaki güvenlik görevlisini bile tanısanız ne demek istediğimi anlarsınız, gözünüz arkada kalmadan yavrunuzu emanet edebilirsiniz.
2 yıldır kızımı Validebağ Koleji Yaz Okulu’na gönderiyorum. Kapıdaki güvenlikten itibaren tüm çalışanlar ve öğretmenlerimiz hep ilgili ve güleryüzlü. Yaz okulunda çok çeşitli branşlar var. Özellikle aynı binada bulunan kapalı yüzme havuzundaki dersleri çok beğendik. Okulun konumu Validebağ Korusu’nun yanında. Şirin ve butik bir okul, apartmandan bozma okullar gibi değil. Biz iki yıldır çok okulun ilgisinden ve hizmetinden çok memnunuz. Koşuyolu, Acıbadem çevresinde oturanlara anaokulu ve ilkokulunu tavsiye ederim.
Bu sene yaz okulu ile başladık ve çok güler yüzlü sevecen öğretmenlerle birlikteydik. Evimin çok yakınında anaokulu olmasına rağmen yolu göze alarak nitelikli eğitim alması adına kızımı bu okula kayıt yaptık. Umarım hayırlı olur .
Anaokulu olarak tercih ettik. Bu sene ilk deneyimimiz olacak. Çok okul gezdik ama buradaki samimiyet ve enerji kararımızı etkiledi. Binanın depreme dayanıklı olduğunu öğrenince daha da içimize sindi. Gösterdikleri ilgiye çok teşekkür ederiz.
Her konuda son derece güvenilir bir kurum. Oldukça kaliteli ve en önemlisi depreme karşı dayanıklı.Oldukça ayrıntılı bir deprem raporları var. Çocuğunuzu gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz :)
Cihan- nüma
bir ay önceGeçen yıl ve bu sene oğlum yaz okuluna katıldı. Burayı seçmeden önce çok fazla okul gezdik o bölgede. Çocukları servislere doldurup yüzmeye götüren kurumlardan sonra burası bize harika geldi. Kapalı yüzme havuzu okulun içinde. Yüzme, basketbol, cimnastik, drama, dans ve yoga gibi çok çeşitli branşlar var. Özellikle yaratıcı drama dersi oğlumun favorisiydi. Deprem dayanıklılığı bizim için çok önemliydi. Okulun girişinde kocaman asmışlar zaten raporları. Biz detaylı incelemek istedik, eşim mühendis olduğu için. Bugüne kadar gördüğümüz en detaylı bina deprem raporuydu, bina depreme dayanıklı. Okul binalarının deprem güvenlik katsayıları normal binalardan çok çok daha yüksek olur. Binanın sağlam oluşu bizi çok rahatlattı. Gerek kayıt esnasında gerek yaz okulu süresince tüm çalışanlar kendi çocukları gibi öğrencilerle ilgilendiler. Sıcak gün uyarısı varken bahçe etkinliklerini ona göre düzenlediler. Çok sıcak günlerde çocuklar su savaşı yaptı. Gastronomi derslerinde kendi pankeklerini, kurabiyelerini ve hamburgerlerini yapmayı öğrenmişler. Daha verimli bir yaz okulu olamazdı. Öğrendiğimiz kadarıyla okul 1,5 yıl önce el değiştirmiş. Şimdi yorumlara da bakıyorum da kötü yorumlar da var. Bunlar eski sahiplerin zamanından kalmadır. Biz iki yazdır 5 yıldızlı hizmet alıyoruz. Ne kadar tanıdığım anaokulu döneminde çocuk varsa mutlaka bu okulu da bir gezin diyorum. Okul binası her yerde var ama içindeki ilgili öğretmen ve yönetici her yerde yok. Validebağ Koleji'nde sadece kapıdaki güvenlik görevlisini bile tanısanız ne demek istediğimi anlarsınız, gözünüz arkada kalmadan yavrunuzu emanet edebilirsiniz.
buhafta nevar
bir ay önce2 yıldır kızımı Validebağ Koleji Yaz Okulu’na gönderiyorum. Kapıdaki güvenlikten itibaren tüm çalışanlar ve öğretmenlerimiz hep ilgili ve güleryüzlü. Yaz okulunda çok çeşitli branşlar var. Özellikle aynı binada bulunan kapalı yüzme havuzundaki dersleri çok beğendik. Okulun konumu Validebağ Korusu’nun yanında. Şirin ve butik bir okul, apartmandan bozma okullar gibi değil. Biz iki yıldır çok okulun ilgisinden ve hizmetinden çok memnunuz. Koşuyolu, Acıbadem çevresinde oturanlara anaokulu ve ilkokulunu tavsiye ederim.
Elif Nur ÇANAKCI BOSTANOĞLU
bir ay önceBu sene yaz okulu ile başladık ve çok güler yüzlü sevecen öğretmenlerle birlikteydik. Evimin çok yakınında anaokulu olmasına rağmen yolu göze alarak nitelikli eğitim alması adına kızımı bu okula kayıt yaptık. Umarım hayırlı olur .
Zehra Irmak
bir ay önceAnaokulu olarak tercih ettik. Bu sene ilk deneyimimiz olacak. Çok okul gezdik ama buradaki samimiyet ve enerji kararımızı etkiledi. Binanın depreme dayanıklı olduğunu öğrenince daha da içimize sindi. Gösterdikleri ilgiye çok teşekkür ederiz.
Sena
bir ay önceHer konuda son derece güvenilir bir kurum. Oldukça kaliteli ve en önemlisi depreme karşı dayanıklı.Oldukça ayrıntılı bir deprem raporları var. Çocuğunuzu gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz :)