Antalya Öğretmenevi 78 Oda ve 185 Yatak İle Hizmet Vermektedir.
Odalarda Televizyon, Mini Bar Vardır. Ücretsiz Otopark Bulunmaktadır. Odalarda Klima Mevcuttur. 7/24 Sıcak Su Hizmeti Bulunur.
Farklı yıllarda birkaç günlük konaklama için gelmiştik. Bu yıl geldiğimizde tam kapasite doluydu fakat yine iyi hizmet ve temizliklerinden taviz vermediler, çalışanları tebrik ederim.
Restaurantı ise hem uygun hem de porsiyonları baya fazla.
Antalya'daki konaklamalarımda vaz geçilmez mekan.Konum olarak harika.Havuz imkanı olması iyi ancak. Dışarıdan günlük havuz müşterisi alması sıkıntı.Sabah kahvaltısı ve yemeklerini öneriyorum. Dışarıda boşuna yer aramayın.
Harika bir öğretmenevi. Temiz, düzenli, kahvaltı güzel, odalar geniş ve güzel. Klimalar iyi soğutuyor. Denize uzak, havuzu temiz be kullanışlı. Otopark mevcut. Girişte özel işletmeye verilmiş bir büfe var fiyatları çok yüksek alacağınızı restauranttan ya da dışarıdan almanızı tavsiye ederim.
Havuza disardan gelip ücretini ödeyerek görebiliyorsunuz (130tl)
Bonesi olmayanlar satın alabilir (30tl)
Havuz 9.00 da açılıyor
Ama görevli temizlik yaptığı için
9.30 kullanabiliyorsunuz
Cafesi marketi var detaylı ve geniş anlatımı YouTube kanalından yapicam
Yunus Emre Keleşoğlu
2 ay önceFarklı yıllarda birkaç günlük konaklama için gelmiştik. Bu yıl geldiğimizde tam kapasite doluydu fakat yine iyi hizmet ve temizliklerinden taviz vermediler, çalışanları tebrik ederim. Restaurantı ise hem uygun hem de porsiyonları baya fazla.
İnci Buse
2 hafta önceGüzel Nezih bir yer Biz Havza için gittik rahat rahat bir kere ne giyip yüzebileceğin temiz hijyen açısından güzel bir yer ama biraz pahalı
Ali Özen
2 ay önceAntalya'daki konaklamalarımda vaz geçilmez mekan.Konum olarak harika.Havuz imkanı olması iyi ancak. Dışarıdan günlük havuz müşterisi alması sıkıntı.Sabah kahvaltısı ve yemeklerini öneriyorum. Dışarıda boşuna yer aramayın.
batuhan inanıır
2 ay önceHarika bir öğretmenevi. Temiz, düzenli, kahvaltı güzel, odalar geniş ve güzel. Klimalar iyi soğutuyor. Denize uzak, havuzu temiz be kullanışlı. Otopark mevcut. Girişte özel işletmeye verilmiş bir büfe var fiyatları çok yüksek alacağınızı restauranttan ya da dışarıdan almanızı tavsiye ederim.
mesut sak
bir ay önceHavuza disardan gelip ücretini ödeyerek görebiliyorsunuz (130tl) Bonesi olmayanlar satın alabilir (30tl) Havuz 9.00 da açılıyor Ama görevli temizlik yaptığı için 9.30 kullanabiliyorsunuz Cafesi marketi var detaylı ve geniş anlatımı YouTube kanalından yapicam