Oturum Aç

Odalarda televizyon, minibar, klima ve sıcak su bulunmaktadır.
6 Yaş Ve Üzeri Yetişkin Olarak Fiyatlandırılmaktadır.
01.02.2015-01.022018 arasında doğan çocuklar için ücretin % 50’si tahsil edilir.

01.02.2017 tarihi sonrası doğan çocuklar ücretsizdir. (Yatak verilmez.)
Evcil Hayvan Kabul Edilememektedir.

 

 

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Google Yorumları

4,2
155 inceleme
  • ELİF ÖZDOĞAN
    ELİF ÖZDOĞAN
    3 hafta önce

    Kesinlikle ailecek kalınabilecek bir adres. Karadeniz turumuzda bir gecelik konakladık. Rezervasyonu web sayfası üzerinden online alınıyor ve ödemesi online yapılıyor. Temiz, nezih bir ortamı var. Yenileme yapılmış mobilyalar iyiydi. Çarşaflar tertemizdi. Odamızın tek eksiği banyoda duşakabinin altındaki silikonlar çok yıpramış banyonun içini göle çevirmişti. Bu bizi rahatsız etti. Odalar klimalı mini buzdolabı var içerisinde odadaki kişi sayısı kadar bardak su bırakılmıştı. Bazı odalar deniz manzaralı pencereyi açıp denizi görmek harika. Kahvaltısı standart, ama özenli hazırlanmış. Restoran katında balkon var denize karşı kahvaltı yapıyorsunuz. Rize yolundan direkt gelindiğinde anayol üzerinde kolaylıkla bulunabilir. Eğer çamlıhemşin, Fırtına vadisi gezi rotanız varsa çok yakın mesafedeler burada konaklayabilirsiniz.

  • Esra M.
    Esra M.
    bir hafta önce

    Odalar klimalı banyo da sabun şampuan duş jeli kişi başı havlular günlük terlik temiz yataklar sabah açıl büfe sınırsız kahvaltı her çeşit peynir meyve reçel vs herşey çok güzeldi uygun fiyata gelinebilecek en mükemmel yer düşünmeden gelin lüks yerlere hiç gerek yok 2 gece kaldık teşekkürler

  • Yasin EYNM
    Yasin EYNM
    4 ay önce

    Bina olarak biraz bakıma ihriyacı var. Biz dört kişi ailecek kaldık. Çarşaflar ve oda temiz. Duşumuzu aldık. Kaloriferler yanıyor.Kahvaltıda var. Kahvaltıyı hazırlayan görevliler çok güleryüzlüydü. Kendilerine teşekkür ederim. Daha ne olsun. Bir gece konakladık.

  • İbrahim Erkal
    İbrahim Erkal
    4 ay önce

    gayet temiz ve bakımlı. güler yüzlü personel.deniz manzaralı. 10/10 birde tavsiyem hemen 500m yakınında Işıklı balık lokantası var orada gönül rahatlığı ile karnınızı doyurabilirsiniz . tesadüfen ardeşene uğramıştık iyikide uğramışız çok memnun kaldık. konağı ilede yemeği ile de .

  • emre sevimli
    emre sevimli
    bir hafta önce

    Odamız temiz ve güzeldi. Kahvaltı yeterli. Sabahları çorba da kahvaltıda veriliyor. Tabiki bir otel hizmeti beklemeyin ama öğretmenevi olarak bence çok güzeldi. Konumu çok güzel. Ayder yaylasina giderken çok çabuk ulaşabiliyorsunuz. Deniz manzaralı güzel bir balkonlu odada kaldık. Konumu itibariyle belediye tesisleri çok yakın. Uygun fiyata orada yemek yiyebilirsiniz. Onun harici cadde boyu hersey var zaten. Tavsiye ediyorum.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik