Oturum Aç

Otel Şehir Merkezine 6 Kilometre Uzaklıkta Bulunmaktadır.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur.
Odalarda Klima,Uydu Yayınlı TV,Saç Kurutma Makinesi,Mini Bar Buzdolabı Bulunur.
Oda Servisi Hizmeti Mevcuttur.. 
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Bulunur.
Otoparkı Bulunmaktadır.
0-6 Yaş 1. Çocuk Ücretsiz, 2. Çocuk 200 TL’dir.
6-12 Yaş Arası 350 TL’dir.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Fiyatlandırma

Standart Oda

  • Tek Kişilik Oda

    Kahvaltı Dahil (Tek Yatak)

    ₺ 450,00
  • İki Kişilik Oda

    Kahvaltı Dahil

    ₺ 800,00
  • Üç Kişilik Oda

    Kahvaltı Dahil

    ₺ 1.050,00

Suit Oda

  • Tek Kişi

    Kahvaltı Dahil

    ₺ 600,00
  • İki Kişi

    Kahvaltı Dahil

    ₺ 1.000,00
  • Üç Kişi

    Kahvaltı Dahil

    ₺ 1.200,00

Google Yorumları

4,8
101 inceleme
  • İbrahim Saylan
    İbrahim Saylan
    bir hafta önce

    Odalar temiz ve düzenli. Lobisi geniş. Çalışanlar ilgili. Fiyatlar uygun...

  • Aybike İspir
    Aybike İspir
    2 hafta önce

    Kalmadigim halde para tahsil edildi ve orda çalıştırılan insanlardan genc olan bana saygısızlık yapti .kufur etti. 09.08.2024 20.15 te otele giris yaptim tek basima esim hizli trenle karaman 21.30 da geldi onun icin otelde kalmadan geri ciktim ve otele esimi alip gelirken annem aradi ve cocugumun defalarca kustugunu soyledi zaten birsey yemiyordu annem yasli biri oldugu icin acil gelmen lazım dedi .limonluda yazligimiza tekrar gelmek zorundaydik .saglik sorunu sebebiyle kalamayacagim .parami iade edin dedim . Sonra sok olacagim durumla karşılaştım.boyle birsey belki nadir olabilir ama ben kimseye saygısızlık yapmadim.benden tahsil edilen 1200 tl den ayri 800 tl daha tahsil edildi sonra 1200 tl iade edilip 800 tl odeme alinacagi soyledi tabi bu surecte orda calisan genc gozluklu birey kimse ismini soylemedi bana kendi muduruyle konusurken bu konuda dangalak dangalak konusuyor .sacmaliyor falan dedi .once bu arkadasin ahlak ve terbiye edilmesi gerekli yasli bir calisan olmasa utanmasa beni dovmeye kalkacak.bu arada benimde rahatsizligim vardi.bu konuda odada cektigim resimler ve bana yapilan haksizligi sunuyorum.unutmayin.otel kimse gelmedigi icin ve yeni oldugu icin temiz bu puani hak edecek hicbir özelliği yok.yaziklar olsun param haram zehir zikkim olsun.oglum bu arada dizanteri olmustu geldigimde acil geceleyin erdemli devlet hastanesine getirdik gecmedi sonra ozel hastaneye sabah 9 da gittik 5 adet toplamda buyuk serum aldi ozel hastanede 1gun yatti muayene edildi.Anca bugune iyilesebildi. Burda parasal islerden cok beni ugraştirmalari ve bana karsi yapilan saygisizlikti.Ayrica islemler en az yarim saat sürer mi.eger tum parami iade etmiyorsan tutmazsin beni sonucta saglik sorunu var tekrar yaziklar olsun o bana saygisizlik yapan cocuga lutfen terbiye öğretin .odayi kullanmadigima dair resimleri paylasiyorum ..

  • alp er
    alp er
    4 ay önce

    Otel temiz ve bakımlı,kahvaltısı açık büfe ,kahvaltı da çorba da var. Otelde öğrenciler hizmet veriyor güler yüzlü gençler.24 saat ücretsiz çay ve kave içebileceğiniz çay salonu var. Otopark sorunu yok.Navigasyon tarifiyle gelirseniz otelin arka tarafına götürüyor.ana caddeden ayrılmayın okulları geçin sağdan 3.kapı geniş bir otopark girişi var aha da orası işte.

  • hasan
    hasan
    6 ay önce

    302 nolu odada konakladım. Aklınıza en ufak soru işareti takılmadan gönül rahatlığıyla konaklayabilirsiniz. Tertemiz yataklar, çarşaflar, yastıklar. Kahvaltı açık büfe, son derece doyurucu.

  • Yusuf Öz
    Yusuf Öz
    2 hafta önce

    Gerçekten parasını fazlasıyla hak eden işletme gerek girişteki abi olsun gerek personel gönül rahatlığı ile kalabilirsiniz odalara zaten birşey demiyorum herşey 10 numara

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik