Oturum Aç

Tesisin 85 Yatak Kapasitesi Vardır.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur.
Odalarda Klima(Suit Oda),Uydu Yayınlı TV,Saç Kurutma Makinesi,Mini Bar Buzdolabı Bulunmaktadır.
Oda Servisi Hizmeti Bulunmaktadır.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Bulunur.
Restaurantı ve Toplantı Salonu Vardır.
Cafe Restaurantı Bulunur.
Otoparkı Mevcuttur.
Doğayla İç İçe Bir Konumda Bulunmaktadır.
Deniz Manzaralı Bir Konumda Bulunmaktadır.
0-6 Yaş Ücretsizdir.
7-12 Yaş %50 İndirim Uygulanmaktadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Fiyatlandırma

01.06.2023 - 31.12.2023

  • Oda Fiyatı Kişi Başı

    Kahvaltı Dahil

    ₺ 350,00

Google Yorumları

4,0
371 inceleme
  • sezenseven
    sezenseven
    bir hafta önce

    Şu an pansiyon binasında konaklamakta olan bir misafirim. Ailemle tek gecelik konaklama için bir yer arıyorduk. Ana binada yer olmadığını ancak uygun görürsek pansiyonda konaklayabileceğimizi söylediler ve telefonda pansiyonla ilgili tüm bilgileri verdiler. Biz bazı eksiklikleri bilerek kalmaya karar vermiş olduk. Neticede biliyoruz ki; böyle tesisler kendilerine sunulan imkanlar dahilinde kamu hizmeti sunmaya çalışan yerlerdir. Uzun süreli konaklama için donatısı daha yüksek oteller tercih edilebilir ama amacınız kısa süreli ucuz, temiz ve güvenli bir konaklama ise burayı tavsiye ederim. Manzarası, bahçesi ve otoparkı bile verilen ücrete değer. Çalışanların tesise kattıkları değerler ise: Akşam yemeği f/p çok iyiydi, şefin ellerine sağlık. Resepsiyon da çok ilgilendi sağolsun. Yemek sonrasında irmik helvası (her zaman olmayabilir) ve çay ikramı için teşekkür ederiz. Aradığımda, bizleri mağdur etmemek adına, alternatif olarak pansiyon binasını söylemeselerdi hiç bilmediğimiz bir şehir otelinde çok daha fazla bir fiyata konaklama yapmak zorunda kalacaktık. Henüz kahvaltı yapmadık ama ondan da memnun kalacağımızdan şüphem yok. Özetle: ellerindeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalıştıkları intibasını bizde uyandırdılar. Teşekkür ederiz.

  • Yusuf Ç
    Yusuf Ç
    bir hafta önce

    Konumu ordu merkeze 20 dk. Ek binada kalmamız gerekti. Konaklama ihtiyacımızı karşıladığı için bir gün idare ettik ancak uzun süreli kalınabilecek bir yer değildi maalesef. Asıl binasının nasıl olduğuyla ilgili bir fikrim yok. Klima ve mini buzdolabı yoktu bunu bilerek gitmeniz gerekebilir. Hoş bir manzarası vardı. Kahvaltısını deneyimleyemedim.

  • emre sevimli
    emre sevimli
    bir hafta önce

    Konumu çok güzel. Ordu merkeze 15 dk. Deniz manzarası eşliğinde çay içebilirsiniz. Biz aksam saatlerine doğru ancak gelebildik fakat çok güzel demli çay vardı. Oturduk ordunun güzel manzarasına karşı çay içtik. Resepsiyonda bulunan beyefendi çok kibardi. Biraz yapı itibariyle eski bir bina fakat bizim amacımız gezmek oldugu için bence yeterli. Zaten temiz idi. Kalınabilir.

  • Sebahat Güneş
    Sebahat Güneş
    bir hafta önce

    Hayatımdaki en berbat konaklama deneyimimdi. Farklı illerde en az 20 tane misafirhane, konukevi ya da uygulama otelinde kaldım. Ama En berbatı bu idi. Bina cok eskiydi. Eski olduğu için de bakım yapılmıyordu. Aklımın almadığı şey ise erkek öğrenci yurdunu uygulama oteli ek binası olarak sunmalarıydı. Telefonda rezervasyon yaptığımızda ek binamız dedikleri yerin aslında erkek öğrenci yurdu olduğunu gördük. İtiraz ettiğimizde ise turizm belgesi aldıklarını ve erkek öğrenci yurdunu bu amaçla kullandıklarını söylediler. Daha kötüsü de tüm günlerin parasını peşin alıyorlar sonradan vazgeçemiyorsunuz.

  • MUHAMMET KILIÇ
    MUHAMMET KILIÇ
    2 hafta önce

    Deniz manzaralı, yemekleri lezzetli, çalışan personel ilgili-güleryüzlü. Bina çok eski de olsa otel-oda tertemizdi. Güzel yönetilen bir oteldi. Bir vatandaş olarak Perşembe'nin yetkililerinden talebim güzel işletilen bu uygulama oteline daha kullanışlı yeni bir bina tahsis edilebilirse sakin şehir olan Perşembe'nin turizmine çok daha fazla katkı sunacaklarından eminim.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik