Oturum Aç

Tesisin 12 Oda 27 Yatak Kapasitesi Vardır.
İki Kişilik Oda, 3 Kişilik OdaSuit Oda Seçenekleri Mevcuttur.
Merkezi Bir Konumda Bulunmaktadır.
Amasra Limanı ve Denize 50 Metre Mesafede Bulunur.
Manzaralı Odaları Mevcuttur.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Bulunur.
Odalarda Mini Buzdolabı,Televizyon, Klima Bulunmaktadır.
Fiyatlara Kahvaltı Dahildir.
Otelde Lokal,Kütüphane,Konferans,Düğün Salonu,Restoran Vardır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Google Yorumları

4,0
1.077 inceleme
  • eyyup karataslı
    eyyup karataslı
    bir hafta önce

    Rezervasyon yaptırırken mutlaka EK bina olup olmadığını teyit edin!! Eski bir otelden bozma yeri öğretmenevi ek bina diye rezervasyon yaptırıyorlar ve de öğretmenevi ile hiçbir alakası yok!! Resimlerde de göreceğiniz gibi odaların penceresi duvara bakıyor!!! Deniz manzaralı bir oda ile böyle bir odanın aynı fiyatta olması saçmalığın en alası! Odalarda çalışan klimanın sesinden uyuyamadık, temizlik ise tam bir rezalet! Bakın yurt içi yurt dışı bir çok otel tecrübem oldu ve ilk defa bir otel hakkinda yorum yapma ihtiyacı hissettim! Kahvaltı için ana binaya gidiyorsunuz fakat kalabalık ise apar topar sizi kaldırmaya çalışıyorlar (yetersiz masa sayısı sebebiyle). Kısacası kesinlikle tavsiye etmiyorum ek bina diye mahalle arasında sunulan izbe yerin de derhal gözden geçirilmesi gerekiyor. Not: rezervasyon yapan personeller hariç diğer personeller inanılmaz ilgisiz. yogunluk sebebiyle de nasıl olsa kalacak insan bulunur anlayışı çok net bir şekilde görülüyor. Ve kamu kuruluşu güvenilir bir yer diye düşünen arkadaş, iki defa düşün derim. Bu ücreti böyle bir oda asla hak etmiyor, yazık.

  • Şeyma Bedercan
    Şeyma Bedercan
    2 hafta önce

    Daha önce kaldığım öğretmenevlerine göre çok daha eski ve hijyene çok önem verilmemiş odada buzdolabı var fakat içinde su vs yok temizlik biraz sıkıntılı ayrıca duş başlığı kırık duş almakta zorlanabilirisniz Kahvaltıda sıcak ürün sadece sosis kızartması var diğerleri kahvaltılık idare eder iyi yanı ise deniz manzarası odadan çok güzel görünüyor

  • İsmail Çaktu
    İsmail Çaktu
    bir hafta önce

    Temiz, düzenli bir yer. Tek eksiği ek binada kalıyorsanız kahvaltının anabinada ol ası.

  • Mahbube Bayram
    Mahbube Bayram
    8 ay önce

    Manzara ve yemekler şahane. Amasrayı en tepeden en güzel konumdan seyredeceğiniz bir seyir tepesi tadında.Yemek bölümü en üst kat, ve oldukça küçük. En fazla 8 masa var. asansörle çıkılıyor, çay vermiyorlar yemekten sonra, aşağıda zemin katta çay kahve salonuna yönlendiriyorlar çay isteyince, oda deniz kenarı ve manzara harika, fiyatlar diğer restauranlarla aynı gibiydi. Artık üç kişi bir balık ekmek yesende, restauranta oturup bir tava balık ile aynı fiyata geliyor. Porsiyonlar oldukça doyurucu idi. Garson oldukça kibar ve memnun etmek için elinden geleni yapan bir çalışandı. Girişte resepsiyondaki bey sanırsam gününde değildi. Okadar sıcak karşılamadı bizi.

  • DrALEX
    DrALEX
    bir ay önce

    Eşsiz manzaralı odası ve Amasra salatası eşliğinde Mezgit tavayı mutlaka deneyimlemelisiniz.Müdür Yardımcısı Beyhan beye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik