Oturum Aç

Türkiye’nin İlk “Edebiyat Temalı İlk Uygulama Oteli”dir.
Otelin 63 Oda ve 135 Yatak Kapasitesi Vardır.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur.
Odalarda Klima,Uydu Yayınlı TV,Saç Kurutma Makinesi,Mini Bar Buzdolabı Vardır.
Oda Servisi Hizmeti Bulunmaktadır.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Bulunur.
Otoparkı Mevcuttur.
Tesis Sakin ve Doğayla İç İçe Bir Konumdadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Google Yorumları

4,1
388 inceleme
  • Tugba Temel
    Tugba Temel
    geçen hafta içinde

    Kesinlikle bir daha gelmem ve tavsiye etmiyorum. Verilen hizmet ile fiyat arasında dağlar kadar fark var. Sahili var ama suyu balçık gibi giremedik. Araba ile diğer sahillere gidiyorsunuz. Odalar sıkıcı hiç bir cazibesi yok. Tv öyle küçük ki yazılar okunmuyor. O kadar para veriyorsunuz bı damacana koyup soğuk su vermiyorlar. Odada bı kettle bile yok. 3500 sadece yatak parası.

  • Ali Galip Temel
    Ali Galip Temel
    geçen hafta içinde

    Şahsen tavsiye etmem, 2024 ağustos , gecelik oda fiyatı 3500 tl. Bir kamu misafirhanesi bu kadar pahalı olur mu?, Sadece sabah kahvaltısı veriyor. Sahil pis ve bakımsız, oda ve televizyon küçük, denize burada giremedim, bu parayı kesinlikle hak etmiyor

  • U. S.
    U. S.
    3 hafta önce

    Fiyat aldığınız otel ile karşılaştırıldığında gülünecek derecede orantısız. 95 Euro’ya İstanbul’da ultralüks Sheraton otelinde iki kişi konaklayabilirsiniz, ancak Sinop’taki bu uygulama otelinde gecelik ücret 3500 TL iki kişi için (100 Euro). Odanın yatak bölümü temizdi ama yerde pek çok iz var. Banyo kısmı ise küften geçinmiyordu ve duşun alt kısmı sararmış haldeydi. Manzarasının iyi olması ve otel çalışanlarının ilgisi nedeniyle 1 yıldız vermedim. Kısaca otel 5 yıldızlı parası isteyip asla bu seviyede olmayan bir hizmet veriyor. Kahvaltısında da sosis ve patates kızartması gibi sağlıksız şeyler dışında sıcak bir yiyecek yoktu.

  • serda kur
    serda kur
    geçen hafta içinde

    Konum çok iyi ama yönetim çok kötü. Oda fiyatı 3550 tl. Restoranda sinekler cirit atıyor. Üzerinize atlıyorlar o derece. Akşam yemeğinde 6 kişiyiz. Bize yemek geldi bir porsiyon 20 dk geçti hala diğer kişiler bekliyor.

  • Ali Okumuş
    Ali Okumuş
    2 hafta önce

    Otelin konumu öncellikle mukemmel. Konaklayacaklar icin deniz manzarali oda tavsiye ederim kesinlikle. 219 da kaldik manzarasi şahane idi. Fakat odalarda tek sandalye var esinizle balkonda manzara keyfi yapmak isterseniz pek mümkün degil. Odalar eski. Gece yarısı bir sesle uyandık. Klima kendi kendine çalışmaya başladı. Restauranti pahalı geldi bana. Fakat lezzetli idi yine de. Kahvaltıya gelince cesit olarak cok bir cesit sunmuyorlar. Fakat ürünleri taze. Hizmet kalitesi çok iyi degil. Pek muhatap olmadık ama yine de diger otellerdeki güler yüzü burada pem göremedim. Ama kötü de değiller. Merkeze biraz uzak.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik