Oturum Aç

Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur.
Odalarda Klima(Suit Oda),Uydu Yayınlı TV,Saç Kurutma Makinesi,Mini Bar Bulunur.
Oda Servisi Hizmeti Mevcuttur.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Bulunur.
Restaurantı ve Toplantı Salonu Bulunur.
Cafe Restaurantı Vardır.
Otoparkı Bulunmaktadır.
Tesisisin Yüzme Havuzu Vardır.
Çocuk Havuzu Vardır.
Akbük Sahiline Yakın Bir Konumda Bulunmaktadır.
Özel Plajı Vardır.
0-6 Yaş Ücretsizdir.
Evcil Hayvan Kabul Edilememektedir.
Fiyatlara Kahvaltı Ve Akşam Yemeği Dahildir.
Odalar 4 Kişiliktir.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Google Yorumları

3,6
877 inceleme
  • Engin Yüksel
    Engin Yüksel
    bir hafta önce

    Dünyada hijyen diye bir şey var insanların önem verdikleri. Ama maalesef buralara uğramamış. Her şey pislik içinde. Oda b.k kokuyor. Sivrisinek dolu. Sözde tip 2 oda iki katı fiyat diğer odalara göre. Temizlik sağlık sizin için önemli değilse tercih sizin. Bir de güvenlik akşam 6 gibi geldi havuz yasak dedi. Yasak! Hayırdır darbe mi oldu dedim. Çocuklar havuza sı..tı temizlik yapılacak dedi. Arkadaşın biri geldi. İki tas klor attı suya gitti. Temizlenmiş oldu. Ablanın biri de havuz kenarındaki büfeden klor atan görevliye bağırdı. “Hahahaha elini korkak alıştırma hahahaha”...

  • kübra yakışır
    kübra yakışır
    bir hafta önce

    Tesisin plajı ve havuz çevresi inanılmaz pis, kullanım süreci bitince hiç bir personelin temizlik yaptığını görmedim. Personellerin iş planlarini hazırlayan yöneticilerde ilgisizlik var sanırım. Takip yok, güler yüz yok, oncedende konaklamistim yemekler ve hizmet iyilestirilecegine daha da kötülesmis durumda. Bu tesisin konumu ve ortamı çok iyi ama işleten birimler değerinin farkında değiller. Hafta sonu dışardan günübirlik yoğun talep var. Ellerindeki şezlonglar kırıldığı için sınırlı, biz tesiste oturacak yer bulamadık. Akbukte su sıkıntısı oldukça fazla,tesiste sular tuzlu akıyor.

  • Fahrettin Kardaş
    Fahrettin Kardaş
    2 hafta önce

    Odalar çok bakımsız ve aşırı derecede pis. Pis sözü eksik kalır. Kahvaltı bir hafta boyunca aynı şeyler çıktı. Bir önceki günden kalan malzemeleri ertesi gün tekrar kahvaltıya koyuyorlar. Zaten odada bişey yapılıp yenecek gibi değil. Sivrisinek çok fazla. Denize yakın ve sahili denizi çok güzel. Denizden çıkıp odaya geliyorsunuz duş alacağınız su tuzlu dolayısıyla arınamıyorsunuz. Havuzu idare eder. Başka bir artısı yok. Tam bir fiyasko kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • Aykut Tamer
    Aykut Tamer
    bir hafta önce

    2022 yazında bu mütevazı tesisi oldukça beğenmiştik ve tekrar gidelim dedik. Maalesef bu sene oldukça bakımsız gördük. Denizi güzel ama plaj oldukça kirli. Etrafta başıboş köpek ve kediler var. Akşam yemeğini de kaldırmışlar sürekli yemek yiyecek yer aramak yoruyor ki çevrede pek de alternatif yok. Kreş açıktı ama çocuklarla ilgilenen kişi de yoktu. Hayal kırıklığına uğradık.

  • ozan Düzyol
    ozan Düzyol
    bir ay önce

    Uygulama oteline yaklaşık 2 yıldan beri gidiyorum. Ama Ben sadece Kahvaltı büfesi ve havuzunu kullanıyorum. Yeni Yönetmelik Değişmiş. Otelin Otoparkını kullanmak istiyorsan Otelin yatılı müşterisi olman gerekiyormuş. diğer Türlü dün almadılar içeri. Bizim verdiğimiz Para değil herhalde. 4 kişi gidiyoruz. Kahvaltı 4*150 600 tl Kahvaltı parası 4*150 havuz parası 600 tl de o . Öğlen yemek abur cubur 1000 tl de o yaklaşık 2200 tl para ödüyorum. Ordan oraya rezil etmenin kime ne faydası var ki. hersey 4 *4 lük olmasada parasına göre ideal . Çok bişey beklemeyin . Çocuklar eğlensin karınları doysun yeter... gibi düsünürseniz idare eder. Fakat Soyunma kabinleri Çok pisti ve kapıları kapanmıyor .şezlonglar eski hep catlak yatmaya korkarsın . Otelin Biraz Bakıma Ve disipline ihtiyacı var.. Çalışan olarak Otelin kahvaltı bölümünde 2 tane Gözlüklü erkek çalışanlar var işinde çok iyiler ve güler yüzlüler. birde Kafeteryadaki kasada olan bir ablamız var Gözlüklü Oda iyi bir çalışan ve Güler yüzlü.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik