Oturum Aç

84 Oda ve 168  Yatak Kapasitelidir.
Odalarda Televizyon, Mini Bar, Klima ve Sıcak Su Bulunmaktadır.
Odalar Deniz Manzaralıdır.
Otopark, Restoran, Çay Bahçesi Ve Düğün Salonu Bulunmaktadır.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Fiyatlandırma

Standart Oda

  • Standart Oda

    Öğretmen 550 TL Kamu Personeli 1100 TL

    ₺ 1.250,00

Google Yorumları

4,1
2.072 inceleme
  • Serkan
    Serkan
    bir hafta önce

    Deniz kenarında yer alan, hizmeti kalitesi gayet iyi olan bir öğretmenevi. Biz restoranını kullanmak için uğruyoruz. Yemek çeşitliliği bir hayli fazla. Cafe restoran kısmında kamu personeline indirim uygulanmıyor. Manzarası harika. Otopark problemi olabiliyor haftasonları. Bir de lobide klima açarlarsa daha bir güzel olacak. Ortalama yemek fiyatları 2024 Ağustos itibariyle 300-400 arasında.

  • Gülhan TOĞA
    Gülhan TOĞA
    bir hafta önce

    Deniz kenarında çok güzel bir restoranı var. Manzarası çok güzel. Tuvaletler hijyenik. Konaklama yapmadık. Ama halka açık restoranda denize sıfır turistik yerlere göre ortalama fiyatlı oldukça iyi bir restoran. Et, balık, tavuk, pide çeşitleri ve fast food alternatifleri var. Ayrıca boykot ürünlerinin menülerde olmaması benim için mutluluk vericiydi.

  • Uğur Çapulcuoğlu

    Sezon içerisinde yer bulmak mümkün olmasa da eğer yer bulursanız konaklayabileceğiniz nezih bir tesis. Tesis içerisinde Cafe ve restoran mevcut. Restoran gayet çeşitli ve lezzetli. Aradığınız bir çok yemeği bulabilirsiniz. Fiyatları da makul ölçüde. Cafe olarak da gereken her şey mevcut. Tesis denize sıfır konumdadır ancak kumsala sahip değil. Denize iskeleden gireceksiniz ve derin bir nokta bu kısım. Yüzme bilmeden girmemeniz uygun olacaktır. Denizi temiz ve ferahlatıcı. Tesiste havuz bulunuyor. Çocuklu aileler için son derece çekici bir özellik. Havuz kullanımları çocuklara eğlence katıyor. Tesiste nakit ve krei kartı kullanılıyor. Temiz, güvenli ve güzel bir Tesis.

  • Salih Syha
    Salih Syha
    bir hafta önce

    Yer ayırtmak için defalarca arayıp, hattı düşürdükten sonra , nihayet 3 gün geçirdik. Türkiye’nin konumu en iyi öğretmeevlerinden bir olabilir. Taşucu plajı ve incekum plajlarına oldukça yakın. Ayrıca kendi havuzu var, ancak tabi daha çok çocuklarla dolu. Kendi restoranı beldenin en iyi yemek yeri olarak görülüyor. Personal oldukça nezaketli. Özellikle bize servis yapan Ali İsmet bey oldukça keyifli bir vakit geçirmemizi sağladı. Düzeltebilecek hususlar: 1. Otopark (araçlar oldukça kısıtlı bir alana sığmaya çalışmak için gelişigüzel park ediyorlar) 2. ana giriş kapısı tehlikeli bir dönüş gerektiriyor (yoğun mersin-antalya yolundan içer girerken dikkatli olmanız gerekiyor) 3- wifi her yerde verimli değil. 4-odalar daha sık temizlenmeli, kendi çöpümüzü kendimiz attık, 4 değil 3 yıldız tercih etmemim sebebi daha çok bu.

  • Erdogan Aydin
    Erdogan Aydin
    5 ay önce

    Konum olarak denize sıfır,fiyatlar uygun , oda temizliği iyi , wifi var ancak zaman zaman çekmiyor.Denize girmek için plajı yok ,yüzme bilenler iskeleden girebilir yada yakındaki plajlara gitmek gerekiyor.Önünde 35-40 araçlık kendi otoparkı var; otopark doluysa yol kenarına park edilebiliyor.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik