Oturum Aç

Odalarda Televizyon,  Mini Bar Bulunmaktadır.
Odalarda Klima Mevcuttur.
7/24 Sıcak Su Hizmeti Vardır.
Samsun Öğretmenevi 59 Oda ve 126 Yatak ile Hizmet Vermektedir.
Ücretsiz Otopark Bulunur.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Fiyatlandırma

Tek Ve İki Kişilik Oda

  • Öğretmen

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 250,00
  • Kamu Personeli

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 350,00
  • Sivil

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 400,00

Double Oda

  • Öğretmen

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 500,00
  • Kamu Personeli

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 700,00
  • Sivil

    Kahvaltı Dahildir.

    ₺ 800,00

Google Yorumları

3,8
3.128 inceleme
  • kursat atcı
    kursat atcı
    7 ay önce

    Çarşıda güzel bir konumda bulunmaktadır. Bu nedenle otopark sıkıntısı vardır. Uzaktan denizi görmektedir. Odalar temiz ve bakımlı , kahvaltıda sunulan çeşitlilik ise diğer öğretmenlerinden biraz daha zengindi.

  • ozgur ozturk
    ozgur ozturk
    bir ay önce

    Merhaba, yaklaşık 3 günlük kalma deneyimimizden bahsedeceğim. Öncelikle diğer yorumlarda bahsedildiği gibi otopark sorunu var ilk geldiğimizde bilmediğimiz için ücretli bir otoparka ortalama 6 saat için 150 TL ödedik. Daha sonra biraz keşif ile öğretmenevinin hemen aşağısında göbekte belediyenin kapalı otoparkı var ayrıca karşındaki yolda da tekel otopark diye yine belediyenin kapalı otoparkı var ve yakın. Tüm gün bıraktığınızda 70 TL ödüyorsunuz. Diğer otoparklara gitmeyin hem uzak hem pahalı hemde açık alan araçlarınız güneşten mahvolur. Odalara gelirsek biz eşimle iki kişilik odada kaldık. Odamız temizdi havlular her gün değişti iki günde bir odamızda temizlendi. Kahvaltısı bence ortanın üstü denebilir. Çeşit var tabaklarda temizini bulmaya çalışmamız dışında kahvaltı tatmin eder. Gün içerisinde 12.00/20.00 a kadar ücreti karşılığında yemek yiyebiliyorsunuz. Biz tercih etmedik ama fiyatlar makuldü. Lokasyonu güzel merkezi. Genel olarak iyiydi.

  • Ibrahim Kocaman
    Ibrahim Kocaman
    4 ay önce

    Öğretmenevi merkezi konumda olduğu için bulunması kolay lakin bir otoparkı bile yok. Özel otoparka 5 saatliğine 130TL para vermek zorunda kaldık. Dışardaki çay bahçesinde çay içecekseniz amenna ama içeride sakın bir şey yiyeyim, demeyin. Orman kebabı ve pilavı kesinlikle tavsiye etmiyorum ama çorba içilebilirdi. Aşağı doğru bir sürü dönerciler filan var, onlardan birini tercih edebilirsiniz. Lavaboları tasvir etmeye kelime dağarcığım yetmez. Lütfen, ilgililer öğretmenevimizle ilgilensinler zira bu güzel bina bu bakımsızlığı hak etmiyor.

  • Abdurrahim Kurnaz
    Abdurrahim Kurnaz
    bir ay önce

    Bir yıldızı bile haketmiyor. Herkese yer yok deyip suit odaları pahalı fiyata veriyorlar. Öğretmen olmamıza rağmen indirim yok. Yemekler restoranda çok pahalı ve yarım porsiyonu bir porsiyon diye satıyorlar. Odaların içi lavabolar kirli. Herkes bahsetmişti otopark sorunundan biz de aynısını yaşadık maalesef uzakta ücretli bir otoparka girmek için saatlerce sıra bekledik arabayı yerleştirdik bir daha çıkaramadık yer bulamayız diye. Zaten konaklama ve yemekler pahalı bir de otopark ücreti ödeyip saatlerce de trafikte kalıyorsunuz. Öğretmen evinin arkasında 15 Temmuz Okulu var enazından tatillerde o bahçe araçlar İçin tahsis edilseydi. Ama kimin umurunda kim dertlenir ki nasıl olsa insanlar mecbur ve gelip kalıyorlar. Yemekler otopark temizlik pahalılık ve eski sistem dekorasyon nedeniyle bir yıldızı bile haketmiyor…

  • Ersel Aydoğan
    Ersel Aydoğan
    3 ay önce

    Temiz,ilgili çalışanlar randevu alınmalıdır yer sorunu olabilir

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik