Oturum Aç

Otel Doğayla İç İçe Bir Konumda Bulunmaktadır.
Otel Dağ ve Deniz Manzaralı Odaları Mevcuttur.
Otelin 45 Oda Kapasitesi Vardır.
Ücretsiz Wi-fi Otel Genelinde Mevcuttur.
Odalarda Klima,TV,Saç Kurutma Makinesi,Mini Bar Buzdolabı Bulunmaktadır.
Oda Servisi Hizmeti Vardır.
Tesiste 24 Saat Sıcak Su Bulunur.
Konferans ve Toplantı Salonu Vardır.
Cafe Restaurantı Vardır.
Akçagerme Plajı 800 Metre Mesafede Bulunmaktadır.
Misafirlerine Akçagerme Plajı´nda Şezlong ve Şemsiye Ücretsizdir.
0-6 Yaş Ücretsizdir.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Google Yorumları

3,2
405 inceleme
  • Sermin Timur
    Sermin Timur
    3 hafta önce

    bu yerde kalınabileceğini yazmak vebale girmektir. Pislikten geçilmiyor eski kırık dökük klima, havlu yada kıyafet asmak için askı yok. Sandalye, televizyon yok, banyo felaket duşa kabin dokunulmayacak kadar pis aynı zamanda dağılmak üzere, bebek arabası varsa çıkartmak mümkün değil çünkü giriş te yüksek merdiven var. buzdolabı var içerisinde bir su yok. Burası eski bir okuldan bozma her yerde kırık dökük odalar ve ne için olduğu belli olmayan eşyalar var. Evet sessiz gelen arkasına bakmadan kaçıyor sürkilasyonu çok bu nedenle eğer böyle bir yerde kalıp ekonomik deniliyorsa tatil yapmaya gerek yok buradan daha kötü hayatımda hiçbiryer görmedim. Binanın eskiliğini ve deprem riskini ya da güvenlik riskini yazmaya gerek var mı? bilemiyorum. Bu fiyata başka pansiyon eğer bukadar kötüsüne razıysanız heryerde bulunur. İçiniz ferah olsun..

  • Buket Ertuğ
    Buket Ertuğ
    4 hafta önce

    Otelin konumu ve manzarası güzel, akçagerme plajına çok yakın. Ancak bunların dışında olumsuzluklar listesine hazır olup tercih edilmeli. Öncelikle odalarda özellikle banyolar çok çok bakımsız 3 bölme duşakabinin bir kapağı kırık bir kapağı komple yoktu, duş alırken banyo su içinde kalıyor haliyle. Klozet kötü durumdaydı. Odalarda balkon yok. Çamaşırlarınızı kurutabileceğiniz bir askı yok. Koridorlarda ortak kullanım için konulmuş bir kaç çamaşır kurutma askısı var onlarda genelde kalan kişiler tarafından odalarına alınıyor. Zaten koridora çamaşır asıp bırakmak pek olacak şey değil gibi . Kahvaltı açık büfe yeterli sayılır. Kişi başı 1000 tl temmuz 2024 konaklama ücreti

  • vildan aktaş
    vildan aktaş
    bir ay önce

    Merhaba. Biz biz devlet işletmesi olduğunu bilerek ve beklentimizi düşük tutarak geldik ancak bu kadar kötü de beklemiyorduk. Klima var ancak tek ayar çalışıyor sıcaklığı düşürmek yada artırmak mümkün değil. Banyo çok kötü havlu asmaya yer yok. Saç kurutma makinasının içinden elektrik sıçradı ve açtığımız gibi kapadık. Sıcak su sorunsuz var. Kıyafetleri kurutacak hiç bişey yok. Uyuduk mu uyuduk bize o yetti :) çay ikramı bişe yok ücretli. Kahvaltı yeterli ideal. kaldığım başka uygulama otelleriyle kıyaslandığında en kötüsüydü diyebilirim.

  • Recep Öztürk
    Recep Öztürk
    bir hafta önce

    2018 senesinde gelmistim ozaman çok iyiydi memnun kalmıştık,yorumları okumadan 3 gece yer ayırtdık 1 gün ücreti kapora aldılar odaları gördük ücret iadesini istedik kabul edilmedi. 1 gün kalıp çıktık Gelmeden önce keşke yorumları okusaydım.

  • Asuman ÜNAL
    Asuman ÜNAL
    bir ay önce

    Gitmeden önce yorumları okudum ve her olumsuzluğa hazırdım. Ama bu kadar da değil. Manzara, konum evet güzel. Sonrası tam bir kâbustu. En önemlisi benim için temizlik hiç yok, boş vermişlik her alanda hissediliyor. Böyle bir yerde mecburen bir gece kaldık. Ama oraya kişi başı 1000 lira çok çok fazla. Yazık böyle yerler denetlenmiyor mu? Kimse gidip bakmıyor mu? Bırakın yazın konaklamayı. Okul dönemi kalan çocuklara da yazık.

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik