Oturum Aç

Bahçelievler Hamal

Bayrampaşa hamal

Zeytinburnu hamal

 

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Bölgeler

Google Yorumları

3,1
976 inceleme
  • Pınar Yazıcı
    Pınar Yazıcı
    2 hafta önce

    UZM. DR. DİDEM ÖCAL TOPÇU !!!! 5 yaşında ki kızım Eslem Hira Yazıcı’yı , bu sabah 9.30 civarlarında İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesine 39 derece ateş, kusma, öksürük şikayetlerimiz ile götürdük. 1 hafta önce aynı hastanenin aciline de götürmüştük hastalığı kullandığımız ilaçlara rağmen daha da ilerleme gösterdi. Randevular hep dolu olduğu için randevu alamadık. Bu durumdan dolayı bu sefer acil doktoruna değilde çocuk doktoruna da göstermek istedik, kayıt açtırmak istediğimiz de danışma, kayıt açamayacaklarını doktorundan rica etmemiz gerektiğini onayı olursa kayıt açabileceğini söyledi. En müsait Uzm. Dr. Didem Öcal Topcu görünüyordu kapıda sadece 2 kişi bekliyordu kendisini. Neden müsait olduğunu da, şimdi daha iyi anlıyorum! Doktordan rica etmek için gittiğimiz de çocuğum aniden kusmaya başladı ve ebeveyn olarak çok endişelendik ve panikle kapıyı çalıp içeri girdik kapıda bekleyenler bile, siz girin çocuk çok kötü görünüyor dediler, halimize acıdılar. Dr kusan çocuğumu gördü WC ye götürün sakinleştirip öyle getirin dedi. Bu duruma istinaden kayıt açtırıp hemen dr ile görüşmeye gittik. Dr o halimizle, size kim kayıt açtı! Nasıl açar! İnsanların hakkına girdiniz! diyerek çocuğumuzun önünde haddi olmayarak söylendi. Çocuğuma hiç bakmadan o acil durumda bile danışmayı arattırıp kaydı kimin açtığını soruşturdu, sanki çocuğumun durumundan daha acilmiş gibi! Evde ateşi yüksekti diyoruz bende ateş ölçer yok acilde ölçtürün dedi. Üslubu davranışları o kadar kötüydü ki. Çocuğumu muayene etmek istemediği her hal ve ifadesinden belliydi. Çevir! Üstünü çıkar! Yatır! gibi emir kipi ile konuşmaları sert tavırlarından dolayı çocuğum bile korkup ağlamaya başladı! Sözde muayne etti ve bizi ilaç bile yazmadan o halde başından savdı siz acile gidin dedi!!!! Benim çocuğum bu hastanede gözlerini açtı o zaman dan bu zamana böyle bir doktorla karşılaşmadım. Üslup, davranış, iletişim hiç ama hiç hoş değil. Çocuklara nasıl yaklaşılması gerektiğini bilmediğini düşünmekteyim. Yazıkkkkkk!!!! Kamera kayıtlarından olayı incelemeniz, telefon ses kayıtlarından da danışma ile konuşmalarını dinlemeniz rica olunur. Rabbim çocuklarımızı böyle doktorların eline düşürmesin!!! Acillll konu ile ilgilenilmesini rica ediyorum.

  • Gizem Dikyar
    Gizem Dikyar
    geçen hafta içinde

    Acil Kadın Doğum birimine Yolunuz düşerse Allah muhafaza iki kere düşünün kendi doktorumun sehirdisinda olması sebebiyle tavsiyesi üzerine Acil bir durumum olduğu için gitmek zorunda kaldım İlgi alaka hastaya verilen önem sıfır Saatlerce bekletildim tahlil sonucum cikmadigi için ağrım olduğunu soyledigim halde işlem yapılmasıni bırakın muhatap bile bulamadım Doktorlar kendilerini Pembe dizilerde Zannediyorlar mesai saati içinde gelip diğer arkadaşları ile yaşadıkları polemikleri anlatıyorlar birbirlerine normalde mesai saati dışında olması gereken bir durum Acil Kadın Doğumda ki Dr .Aziz Berk Polati Tenzih ederim kendisi olmasaydı muayene 'ye bile alinmicaktim İlgisine hastaya verdiği öneme ve İNSANLIĞINA Teşekkür Ederim Çıkarken orada olmadığı için göremedim bir tedavi olmadan çıkmak durumunda kaldım Yolu açık olsun Daha iyi yerlere geleceğine eminim.. Özele gittim kendilerinin 6 saatte çıkaramadığı testi Özel hastahane 45 dkda çıkardı ve mudahile etti insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı

  • Ebrar Edisan
    Ebrar Edisan
    bir hafta önce

    16:10 randevuma 10 dakika geciktigim için doktor BAŞKA HASTA OLMAMASINA rağmen almadı. İstanbul şartlarında trafik vb. sorunlar düşünüldüğünde bence 10 dakika tolere edilebilirdi koştur koştur gelmiştim. Başka hastalar olsa yine anlarım ama yoktu da. Çok uzaktan gelmiştim bir de. Çok prensipli doktorları var demek ki bu hastanenin kadın doğum bölümünde.

  • Zhaklin Osman
    Zhaklin Osman
    geçen hafta içinde

    Herşeyi yapıyorlar sırf hastalar gelmesin diye. Berbat. Bizde bunlara güvenip hastane diye gidiyoruz. Kapıdaki güvenlik bile saygı göstermiyor. Acıdan sesini çıgaran kadını bagırıp kovdular ya gözüm önünde. Sadece hastalar dolasıyor bir personel yerinde bulamazssın. Burunları havada. Bunlar Yüce bişey hastalarda böcek ezip geçiyorlar.

  • Hatice Tekin Kurnaz
    Hatice Tekin Kurnaz
    bir hafta önce

    08.10.2024 tarihinde Bahçelievler devlet Hastanesi’nin içinde Sadi Konuk kadın doğum acil bölümünde tam ünvanını bilmiyorum Dr. Aziz Berk Polat a muayene oldum. Devlet hastanesinde bu kadar nazik işini bilen nezaket abidesi bir doktor görmedim. Kendisine çok teşekkür ederim. Onu yetiştiren ailesinden de Allah razı olsun.

İşletmeye Mesaj Gönder

    Tercih Edilen İletişim Yöntemi