Oturum Aç

Ücretsiz Otopark Mevcuttur.
Odalarda Televizyon, Mini Bar Bulunmaktadır.
7/24 Sıcak Su Hizmeti Vardır.
Odalarda Klima Mevcuttur.

Kategoriler

Otel, Pansiyon vb. Kategorileri

Özellikler

Bölgeler

Fiyatlandırma

Konaklama Kişi Başı

  • Öğretmen
    ₺ 200,00
  • Kamu
    ₺ 400,00
  • Sivil
    ₺ 500,00

Double Oda

  • Öğretmen
    ₺ 400,00
  • Kamu
    ₺ 800,00
  • Sivil
    ₺ 1.000,00

Suit Oda Kişi Başı

  • Öğretmen
    ₺ 250,00
  • Kamu
    ₺ 450,00
  • Sivil
    ₺ 550,00

Google Yorumları

4,2
1.626 inceleme
  • sümeyye karagöz

    Resepsiyondaki personeller oldukça ilgili ve güler yüzlüydü. İlk geldiğimiz gün cumhurbaşkanı şehri ziyaret ettiği öğretmenevi çok kalabalıktı. Odalar temizdi. Kahvaltı ücrete dahil, gayet yeterli. Mutfak ve kafeterya ile ilgilenen hanımefendiler çok nazik, samimi ve yardımseverler. Nasıl yardımcı olabilirim, hizmet edebilirim diye düşünüyorlar. Öğretmenevinin konumu merkezi, TCDD Garı’nın karşısında. Turistik yerlere yürüme mesafesi ile gitmek mümkün. Personellerden Medine Hanım’a , Filiz Hanım’a , Hatice Hanım’a ayrıca hizmetlerinden ötürü teşekkür ederim.

  • Kübra Merve Yanar
    Kübra Merve Yanar
    4 hafta önce

    Odalar yemekler ve ortam gayet güzel ve temizdi. İlgi alaka ve fiyatlarda makul öneriyorum. 2024 Ağustos ayında kamu 600 TL idi kahvaltı dahil.

  • Murat “TürkeR” Gunaydin

    Harika bir konumda çok güzel bir otel...Tertemiz, personel güler yüzlü, ilgili.. odalar gayet konforlu banyo yeterince geniş ve temiz. Eşiniz ve çocuğunuzla çok rahat konaklarsınız. Kebap özellikle dürüm olarak çok lezzetli ve ucuzdu. Teşekkür ediyorum.

  • Fırat Narin
    Fırat Narin
    bir hafta önce

    4 5 yıldız otel standardinda bir öğretmenevi zor yer bulunuyor ulkenin dogusundan batisina tatile gidenler hep orda mola konaklamasina durdugundan. 3 kisilik aile odası 7 yasinda cocukla 345 TL ödedik. 3 6 yas yuzde 50 indirimli. 2 kişilik oda 300 kajvalti dahil. Kahvalti yeterli biz beğendik ve açık büfe. Odalar çok temiz lobi koridorlar temiz ve şık. Reatoran yemeklerini vasat bulduk disarda yemekten daha ucuz ama vasat. Restoranda tabaklar cok temiz değildi. Konum lokasyon ve diger şeyler odedigimiz tutara gore gayet iyi tekrar kalirmiyiz evet.30.08.2024 düzenlemesi geçen zamanda fiyat performans oranı berbat hale gelmiş 2 öğretmen 1 çocuk kişi başı güya yuzde 50 indirimli kisi basi 700 toplam 2100 lira ödedik 6 yas uzeri tam ücret. suit oda tarih öncesi çağdan kalma klima dahil tum eşyalar eskiciye versen bedava almaz. bir resepsiyon cocuga ücret almazken gidiste kalmistik 1000 tl ödemiştik suit olmayan odaya cocuktanda almamisti. başka resepsiyonist tam ücret alıyor. sivile 1200 yazana nasil ogretmene yuzde 50 indirimle 700 diyoruz 600 olmalı o zaman diyoruz matematik ogretmenine matematik öğretiyor Güleryüz 0 onca yoldan yorgun geldik begenmezseniz 10 saniyede biri arıyor dua edin diyor minnet ediyor güler yüz göstereceğine. odadada kattle var fincan var ne kahve var ne çay var ne yapacagiz onlari anlamadım? birdaha gelmem 2100 e sürüyle otel var gecelik. gece boyu klimanin garip sesinden uyuyamadik şuan bunu gece 04.00 saatinde yaziyorum çocuğum uyuyor olmasa durmazdim gorevli çağırır baska oda yoksa giderdim.

  • fehime coşar
    fehime coşar
    6 ay önce

    Biz düğün için Antalya'dan Adana'ya geldik. Gece 3 gibi burada konaklamaya geldik saat gece tam 3... Odalar tertemiz hijyen çok iyi yataklar temiz okey .Ertesi gün yola çıkacagız uykumuzu almamız lazım diye düşündük ama sabah 10 da çıkış yapmanız lazım dediler 11 e ikna ettik. Ve özellikle sabah içeri anahtarla girilmesin dedik ve sabah tam olarak görevli ile odada göz göze geldik hiç hoş degil bu şekilde odaya girilmez si kayıtlardan görmüyor musunuz kimin çıkış yapıp yapmadığını . Ve özellikle velirtttik girerken bunu!

İnceleme Ekle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hizmet
Kalite
Konum
Temizlik